Läkarkontroll

Nu har tiden tickat på igen. Det går så fort. Om man inte märker det på något annat så märker man det på Liam som har blivit 6 månader och är en riktigt stor kille nu. Idag var vi iväg till bvc. Liam hade läkarkontroll då de även mätte och vägde. Gick jättebra och Liam har på ganska så bra humör. Enda gången han blev lite småsur var när han skulle ligga på rygg, det är inte poppis. Har man lärt sig att sitta så är ryggläge ingen höjdare.

Ikväll blir det matlagningskurs igen. Ska bli kul. Min lillasyster och hennes pojkvän ska vara barnvakt. Det ska nog gå bra. Skönt att komma hemifrån en liten stund för en annan också.
På lördag får man träffa folk igen. Simon fyller den 4:e mars så att på lördag har han bjudit hem lite kompisar så att då ska Liam sova hos mormor. Känns lite ovant när han sover borta, men jag tror nog att det är värre för mig än för honom, och jag kan ju inte neka till att det faktiskt är skönt med en riktigt lång sovmorgon. Den här veckan har han inte heller sovit så bra. Han har varit lite förkyld och så får han slem som bildas i halsen. Ska iväg imorgon och hämta ut någon sorts hostmedicin som läkaren skulle skicka iväg recept på. Får hoppas att det blir lite bättre efter det. Lite jobbigt på nätterna nu då han sover lite sämre när han inte får tillräckligt med luft, stackaren.

Annars händer det inte så mycket. Simon har investerat i en till gitarr till Guitar Hero så att nu när det inte finns något på teven så blir det lite spelande på det. Man är ju inte så värst duktig, men några toner får man i alla fall in :)


Taget idag efter bvc.

Taget på Hagabadet.


Hagabadet nästa

Idag blir det bad för första gången för Liam i en pool. Ska till hagabadet och simma loss. Får se hur han reagerar.
Sen ikväll ska jag nog leta fram lite digitala foton som jag ska skicka in till fuji där man nu kan få 100 gratisbilder. Perfekt!
Imorgon blir det nog lite god mat och vin.
På lördag kommer Simons bror och flickvän och ska spela buzz.

Japps, det var det det.. Och nu har jag en liten kille som inte är helt nöjd...Asiatisk mat och flickkompisar med namnet Felix

Ännu en gång så får man lite tid över till att sitta här, kikar runt och inser att alla andra har uppdaterat deras bloggar och funderar över om det bara är jag som är för lite tid över till att uppdatera? Men men... Dagarna går på i 190 känns det som just nu. Imorgon fyller lillprinsen 6 månader och han har redan börjat sitta själv, och en annan blir bara äldre och äldre. Vart tar tiden vägen egentligen?

I lördags var det alla hjärtans dag. Denna dag gick ganska så obemärkt förbi. Blev bakad potatis och skumpa, vilket kan låta lite lyxigt men detta är favoritskumpan som blir hemköpt ett par gånger i månaden så att det är inget som man "går crazy över" idag. Lillkillen fick vara hos min kusin över dagen och kvällen vilket i hennes ögon var "Räddandet av alla hjärtans dag" och mina "Äntligen barnfritt". Vilken olik syn man kan ha på saker och ting ibland.

På tisdag ska jag träffa min gumsegumma Felix. Saknar den tösen nu när hon inte bor i mina kvarter i Baronhills längre *snyft*. Men jag överlever. Lite psykologhjälp och en och en annan utskriven tablett så artar sig dagarna ;)

I torsdags var lite roligt. Jag och Simon har skaffat barnvakt varannan torsdag och skrivit in oss på en asiatisk matlagningskurs för medborgarskolan. Detta var väldigt roligt och maten vi lagade var himmelskt god! Friterad kyckling och en kycklinggryta med en massa grönsaker i. Kan det bli bättre? Älskar asiatiskt så att det kommer säkerligen bli lika gott resterande torsdagar. Sen är det väll hemma hos mig som folk kommer bli bjudna på asiatisk mat i all oändlighet, ha ha...

Nepp, nu är det dax att fortsätta vidare i internetdjungeln så kanske jag hittar tillbaka till denna palm när lillaprinsen har somnat någon annan dag.Liam sitter själv.Liam i snyggtröjan.Felix när hon flyttade in till Baronhills 2007. Det var tider det.Smuggel av duvor

Vad tar åt världen egentligen när man hör att det finns folk som smugglar levande duvor i byxorna? Är det ute att smuggla knark eller cigaretter som vanliga människor? Vem kommer på idén att ens göra det, och vem känner att det är värt att riskera 10 års fängelse och 600 000:- i böter, som i detta fall? Eller är det så att jag börjar bli för gammal för att förstå det hela? Jag och min kusin pratade nämligen om det (om att bli gammal och inte om att smuggla levande duvor i byxorna). Hon berättade om en scen som utspelade sig på jobbet då hon berättade för en yngre arbetskamrat om något som går på teve. Vid denna stund så rynkade arbetskamraten på näsan och sa att det faktiskt är ute med att titta på teve för idag så bloggar man bara. Sedan hade diskusionen om "bloggpris" kommit upp då min jämngamla kusin inte alls hängde med.
Jag måste själv hålla med om att jag är lite borta vad gäller detta "bloggpris". Mot bättre vetande så lever jag i fantasivärlden att Blondinbella får de mesta priser eftersom det är den enda jag hört talas om (hon har ju varit med på Let´s dance, något som vi gamlingar sett och även skrivits om i tidningar). Egentligen borde det vara lite pinsamt för mig att jag i min blogg berättar om mitt totala ovetande om hur bloggvärlden fungerar men jag antar att ni snart kikar och får reda på att min ålder är 23 då ni då kommer nicka instämmande i det jag skriver att jag faktiskt nog är lite för gammal för det här, man är ju inte 18 längre.
Nej nu ska jag sätta mig och kika på teve och slurpa lite på riktig Coca-Cola (inget vitamintjaffs här inte) och fundera lite på vart min ungdom egentligen tog vägen.


2 minuter senare: Ännu pinsammare blir det då jag loggar ut och det första jag möts av är rubriken "Stora bloggpriset Prisutdelning" och väljer att inte läsa om det.