Läkarkontroll

Nu har tiden tickat på igen. Det går så fort. Om man inte märker det på något annat så märker man det på Liam som har blivit 6 månader och är en riktigt stor kille nu. Idag var vi iväg till bvc. Liam hade läkarkontroll då de även mätte och vägde. Gick jättebra och Liam har på ganska så bra humör. Enda gången han blev lite småsur var när han skulle ligga på rygg, det är inte poppis. Har man lärt sig att sitta så är ryggläge ingen höjdare.

Ikväll blir det matlagningskurs igen. Ska bli kul. Min lillasyster och hennes pojkvän ska vara barnvakt. Det ska nog gå bra. Skönt att komma hemifrån en liten stund för en annan också.
På lördag får man träffa folk igen. Simon fyller den 4:e mars så att på lördag har han bjudit hem lite kompisar så att då ska Liam sova hos mormor. Känns lite ovant när han sover borta, men jag tror nog att det är värre för mig än för honom, och jag kan ju inte neka till att det faktiskt är skönt med en riktigt lång sovmorgon. Den här veckan har han inte heller sovit så bra. Han har varit lite förkyld och så får han slem som bildas i halsen. Ska iväg imorgon och hämta ut någon sorts hostmedicin som läkaren skulle skicka iväg recept på. Får hoppas att det blir lite bättre efter det. Lite jobbigt på nätterna nu då han sover lite sämre när han inte får tillräckligt med luft, stackaren.

Annars händer det inte så mycket. Simon har investerat i en till gitarr till Guitar Hero så att nu när det inte finns något på teven så blir det lite spelande på det. Man är ju inte så värst duktig, men några toner får man i alla fall in :)


Taget idag efter bvc.





Taget på Hagabadet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback