Underbara F

Oj, jag vet inte vad som hände. Fick ett otroligt givande samtal idag som livade upp hela min tillvaro. Nästan så man blev lite varm inombords efter det. Underbart. F kommer hem om en månad!! Saknar den token så mycket att mitt hjärta nästan går sönder litegranna.

Annars har dagen varit ok över lag. Har varit en massa tjaffs med Simon. Jag känner nu att jag orkar inte låtsas om att han är så jävla trevlig för han är inte alltid det. Han är minst sagt en skit ibland. Sen att man måste läsa i sitt ex dagbok?!? Vad är det för patetiskt skit man håller på med? Sen försöka få över allt på mig och allt som han har läst om, men inte har han tittat datum så han har ingen aning om när saker och ting har hänt. Nej du. Nu har vi ju bestämt att vi ska hålla oss på var sin kant och bara göra saker som är för Liams skull, detta har jag nu bestämt idag att jag ska följa till punkt och pricka så det inte blir något tjaffs. Yes yes.

Men fan vad glad jag är idag ändå! Jag var superglad igår och riktigt glad och på bra humör idag med. Inte ens allt skit om Simon har fått mig på en gnutta dåligt humör (kanske för att jag verkligen har förlorat totalt alla känslor för honom efter hans lögner, känner mig totalt likgiltlig). Jag är på superbra humör och ska snart mysa ner mig i soffan med en film. Veckan är planerad och tillägnad åt kompisarna och det känns alldeles... alldeles underbart!



Jag och Simone i fredags.


Toppenhelg!

Nu är det söndag igen och shit vilken trevlig helg jag har haft! I fredags åkte jag först hem till Linda och färgade håret, åt mat och drack lite vin. Sen åkte vi ut till Ladugårsängen och gick på förfest. Där vart det lite Singstar och stark bål som Linda blev mycket full av, ha ha. Sedan gick jag, Linda, Alice och Simone in till stan för att Linda vägrade åka buss. Hamnade på Harrys. Linda och Simone var tyvärr inte kvar där så länge men jag och Alice hade partaj hela natten och av någon anledning tog jag faktiskt bussen hem mitt i natten! Inte likt mig alls, ha ha.

På lördagen tänkte jag att jag skulle städa och ställa upp en massa julsaker. Tyvärr drog tiden iväg lite fortare än jag trodde så det blev en snabb dammsugning och upp med två stackars stakar i fönstrena, sedan var det dax att påbörja maten. Hade bestämt en viss kycklingrätt som skulle stå i ugnen med ris till. Mums. Hann också med att lägga mig i ett kortisbad med ett glas vin. Härligt och behövligt. Under tiden som jag låg i badet skickade Andreas sms och frågade vad jag gjorde. Han stod tydligen inne i Örebro efter att ha haft match och visste inte vart han skulle ta vägen. Sa att han fick komma förbi han med och äta lite om han ville och det tackade han ja till. Så runt halv 8 hade både Linda och Andreas anlänt och vi satte oss och åt mat, drack vin och diskuterade min vän Charlie. Underbarast i världen, ha ha.
Senare var det dax för ännu ett besök på Harrys. Det var verkligen supertrevligt. Linda fick en stalker och jag hade en mesig kille som stod och dansade bakom oss i en och en halv timme medans hans kompisar försökte övertala honom att gå fram till mig. Vi hade jätteroligt åt det eftersom vi verkligen hörde varenda ord de sa, ha ha.

Idag har jag först varit och ätit kinamat, sen blev det en tur på stan för att sedan gå till Varberga (fan vad jag går och är duktig) för att hämta Charlie som Linda hade dragit med sig hem till sig. Stackarn. Där blev jag bjuden på fika och jag hjälpte Linda att plåstra om hennes lilla mage, sedan gick jag hem. Tanken var att städa men jag kom på en orealistisk anledning varför jag inte borde göra det idag så jag la mig framför teven istället, ha ha.

Hoppas ni har haft en lika underbar helg som jag!



Simone och Linda


Me, my self and I.



Fullspäckat schema imorgon

Vart inget vaccin här om dagen (Var det igår? Dagarna går för fort eller för långsamt...) för att det var slut. Blir att ta det nästa vecka istället. Ville inte göra det idag om man blir dålig inför helgen.

Ikväll har jag griljerat julskinka och ätit första skinksmörgåsen. Underbart gott. Det ska börjas tidigt så man hinner äta mycket julskinka innan julen är över!

Imorgon är det fullspäckat schema. Vakna upp och äta frukost för att försöka vara vid öppna innan kl 10 då vi ska möta upp Tomas och Lukas. Sedan ska vi vara där tills klockan tolv och då är det hem och natta Liam. Undertiden som han sover (peppar, peppar) så ska jag hinna duscha, äta något litet, packa inför kvällen. Sen så vaknar Liam och då ska jag ge honom mat och packa hans saker som han ska ha med sig till sin pappa. Klockan fyra kommer Simon och hämtar oss och då blir det bil till Linda. Där ska hon färga mitt hår och så ska vi hinna dricka en flaska vin och göra oss iordning för att sedan vara på förfest i Ladugårdsängen klockan sju. Detta betyder att vi måste hinna med bussen från Linda som går kl 18. Som sagt, stress stress men det ska bli kul ändå.

Nu ska jag snart ut med Smilla och sen ska jag lägga mig så jag kanske somnar till klockan tre om jag har tur. Och så håller vi tummarna för att schemat inför morgondagen inte spricker!

Ha en trevlig helg!

Första advent till helgen

Sökes: Receptbok samt en sköldpadda med tillhörande barn! Någon som sett? Ge det då till mamma Bella och inte huliganen Liam som springer runt och gömmer undan allt han hittar! grrr

Snart första advent. Något som tillhör helgplanerna är att pynta samt att ta mitt mys- och vinbad på lördag. Härligt. Blir nog en och en annan glögg också kan jag tänka mig, he he.

Korten från igår blev nog helt ok. Liam satt som en liten ängel och skrattade framför kameran. Resultatet återstår att se om en vecka. Ska bli roligt att se.

Imorgon blir det vaccination. Hoppas det inte är toklång kö imorgon med utan att man kanske kommer därifrån efter en timme i alla fall...

Snabb uppdatering

Toppenhelg man haft!
I fredags blev det Harrys och i lördags vart det hemmamys med Liam. Underbart!
Imorgon blir det fotografering på Öppna och sedan kaffe hemma hos familjen Olofsson. Är lite av en måndagsrutin vi fått in, ha ha. Men kaffe är ju aldrig fel så varför inte?
På onsdag blir det sprutan som gäller för mig. Sonen är vaccinerad och klar, skulle ju vara skönt om även jag slapp baconsjukan.
Nej nu saknar teven mig. Ha det så fint ni underbara!






Bilder från Harrys...

 


Så desperat är jag INTE

Till er vänner kan ni nu läsa ordentligt och lyssna. Visst att jag är singel och har varit det ett litet tag nu men detta betyder inte att jag är desperat ute efter någon. Jag tycker visserligen att det är lite roligt att ni försöker tussa ihop mig med lite folk som jag faktiskt verkar ha något ihop med, men detta mest för att jag för en gångs skull får komma ut en barnfri kväll och kanske ta en fika som är lite av en lyx för en stressad mamma som mig. Detta betyder inte att jag vill gå ut och fika med vem som helst! (!!!!!!!!) Som exempel på människor som ni försökt att tuta ihop mig med och som jag bara tänker "Vad fan tänkte ni här?!?!":

* Mannen som är visserligen bra i ålder men som precis har slutat knarka, är arbetslös, går på lyckopiller och fortfarande bor hemma... Jag vet inte riktigt om jag kan hålla med om att det verkar som mina drömmars man.

* Personen som är rädd för barn och frågar varje gång jag lämnar msn för toaletten om jag tappat intresset och vad jag gör/vem jag är med... Tappat intresset? Jag kastade intresset så hårt i backen jag kunde så det sjönk ner under jorden och förhoppningsvis blir förintat av jordens inre.

* Den här mannen som först verkade som ett bra förslag. Han har ett bra arbete och verkar ganska så vettig i sina åsikter men som sedan är lika gammal som min pappa och känner att han måste ringa vareviga kväll för att se hur det är med mig och om jag inte svarar så följer 10 sms om att jag ska ringa upp honom... Behöver jag säga att jag struntar totalt i att svara och att hans sms åker direkt i papperskorgen. Skrynkliga hängrövar är inget för mig. Glömde jag förresten nämna att jag redan har en sådan efterhängsen gubbe efter mig men som faktiskt "bara" är 38 år och som ni inte har försökt fixa ihop mig med. Behöver inte en extra, nej tack.

Tack för era förslag och förlåt om jag verkar ohyfsad när jag vänligen men bestämt säger Nej tack.


Sjuk

Idag har jag varit sjuk. Fick ringa Liam efter en spya runt klockan 12 och då fick han komma och hämta honom. Sedan blev det värre med darrande kropp, huvudvärk och bröstsmärtor. Lite lite bättre nu men nu har jag fått lite andra problem. Ursch vad jobbigt det är att vara sjuk. Hoppas det blir bättre tills imorgon.
Idag har jag ingen hund hos mig heller. Hon fick åka hem till pappa så jag ska få vila ut nu så jag slipper oroa mig för det. Känns bra.

Idag har inte alls varit min dag. Mått/Mår dåligt både psykiskt och fysiskt efter alla besked och virus. Skulle bara vilja gräva ner mig någonstans. Har ringt och bokat tid för hjälp av några av de dåliga beskeden jag fått så vi får hålla tummarna för att det fixar sig. Hände ju också en sak i helgen som gjort att man inte mår bättre psykiskt precis. Ursch och fy för vissa människor...

Tack till Simon som kom förbi med Ben & Jerry glass, vindruvor, choklad och coca-cola till mig i alla fall! Har gjort min kväll betydligt bättre! Skänkte också sin matlåda till mig så jag inte skulle behöva laga mat, superbra. Tack tack!



Min favorit bland Ben & Jerry som det
smaskats på idag!


Ritz

Nu har helgen varit förbi med blandade resultat. I fredags var jag hos en kompis och åt och drack lite vin, mycket trevligt. I lördags blev det Ritz med Håkan. Där inne träffade vi på lite alla möjliga människor. Första gången jag var där och det var faktiskt mer postivit än jag trott. Lokalen var väldigt stor och bra, dock lite nackdel att man lätt tappade bort varandra där och det kändes som man sprang runt i trappor hela kvällen, men vad gör man inte för lite motion? Ha ha... Sedan var musiken lite för hög men annars var det bra.



Har fått lite negativa besked idag. Trist. Får hoppas att det ordnar sig, måste titta över en massa saker. Vet inte riktigt hur jag ska göra annars, vad jag ska ta mig till...
Sen har jag lärt känna en bekant lite närmare och det var inte roligt det jag upptäckte. Nu vill jag inte riktigt träffa människan. Känner mig lite äcklad och utnyttjad. Fy fan. Idiot. Men men. Sånt är livet.

Djävulsbarn

Idag skulle man kunna tro att mina lilla söta pojke kommer från helvetet, såååå skönt nu när han ÄNTLIGEN sover. Älskar verkligen min son men fan vad jobbig han kan vara vissa dagar. Idag vet jag inte vad som tagit åt honom. Han har bitits, nyps, ryckt i håret och slagits ett flertalet gånger, något han verkligen aldrig brukar göra. Sen när man säger åt honom så har han hälften av gångerna bara skrattat. Ungdjävul. Sedan när jag skulle lägga honom så brukar han somna väldigt fort men idag tog det en timmes tid innan han somnade + att han vaknade efter 10 minuter och ville ha uppmärksamhet igen.

Idag har jag fått hjälp med min cykel i alla fall. Skönt att man nu har lysen som fungerar och en handbroms som inte ligger på hela tiden, så imorgon blir det att ta cykeln till fröken Linda.
Sen har det blivit en kaffe hos Axelina och Tomas så att våra små djävulsbarn fått leka av sig lite. Det är så kul att titta på när Liam och Lukas leker ibland för att de gör så mycket roliga och tokiga saker, ha ha. De leker och pratar verkligen med varandra också. Samarbetar när de ska hitta på hyss är de också duktiga på. Och så säger dom att små barn inte får något sådant utbyte av varandra, garanterat lögn det där.

Nu ska jag försöka kolla över min dator för att av någon anledning vill det inte ge något ljud ifrån sig när jag sätter på min Spotify trots att alla inställningar är som de ska. Någon som är duktig på datorer??

Får också mina glasögon i nästa vecka! Liam lekte även djävulsbarn igår kväll och hade sönder dom så de ligger på lagning.... baaaaarn.....





Irriterad på människor idag

Idag har man varit iväg till Öppna förskolan igen. Ibland så drar man sig nästan för att gå dit eftersom en mamma är där som jag verkligen inte orkar med. Så fort som Liam gör minsta lilla så kommer hon och påpekar vad jag gör för fel. Hon satte Liam i knät en gång och skulle pärla och då tog Liam en av pärlorna och stoppade in i munnen och då sa hon till mig att jag måste hålla koll på min son eftersom han stoppar saker i munnen!?! Vem fan sätter sig och PÄRLAR med en ETTÅRING?!? Idag fick jag hålla en liten bebis medans hans mamma var på toaletten. Då satt jag i ett rum och Liam sprang genast över till rummet brevid. När mamman kommit och hämtat hennes bebis igen så gick jag och tittade till Liam och då hade han tagit en stor "legobit" från ett annat barn som blev ledsen och då gav mamma den där blicken till mig som hon alltid gör när hon tycker att jag ska hålla koll på Liam bättre. Men om hon vaknar upp ur sin drömvärld så kanske hon ser att alla barn där springer från sina föräldrar (för vi har en "regel" att alla mammorna ser till alla barn) och alla barn där tar också saker från varandra. Ska man se till hennes unge som faktiskt är stor, kanske 7 år, så går han runt och slår de andra barnen, kastar saker, har sönder saker med flit m.m. m.m. Kan fortsätta i evigheter, och får han någonsin någon tillsägelse? Nej. Sååå irriterande mamma. Idag var det ännu mer störande då hon satt på öppna utan att ha med sig några barn och satt och pratade med sina kompisar som inte heller har barn med sig. Har dom inte kaffe hemma eller varför går man dit?

Igår kväll var den tre ungdomar som satte eld på min kompis bil. Fan vilka idioter det finns. Varför gör man något sådant? Bara för en stunds skoj? Vad är det som är så roligt då? Sjuka människor...

Sleeping to dream about you

"I’m dreaming of sleeping next to you
I’m feeling like a lost little girl in a brand new town
I’m counting my sheep and each one that passes
Is another dream to ashes and they all fall down

As I lay me down tonight
I close my eyes and what a beautiful sight

Sleeping to dream about you..."



Är frisk i det syftet att jag inte är förkyld eller fått någon influensa.
Mår jävligt bra psykiskt idag. Kan inte komma på att jag saknar något i mitt liv
just nu. Så gott som perfekt. Inte varje dag man vaknar upp och inser det. Eller
en sak hade inte varit fel, men som texten ovan, Sleeping to dream about you.

Oengagemang

Känner mig nu väldigt dålig, otroligt sjuk inombords. Mina ben är svaga och jag känner mig yr, förmodligen något helt totalt normalt för att vara min kropp.
Idag har jag besökt min far i Kumla. Först blev det kebabpizza, något som jag inte alls kan komma ihåg när jag åt sist, och sedan blev det fika med någon höstbakelse och kolakaka, mumsigt. Kom inte hem förrän strax innan klockan nio och då var det bara att lägga min lilla älskling. Gick lika snabbt och smidigt för honom att somna som alltid och än så länge har han inte vaknat till liv en enda gång. Skönt.
Tänkte försöka komma i säng någorlunda i tid idag. Klockan börjar dra iväg men för mig som brukar vara vaken minst två timmar till skulle det här vara en tidig tid att lägga sig.

Något som jag börjar på att bli lite småtrött på är människor som säger en sak men menar en annan. Varför bara inte säga vad man tycker och tänker om något och sen är det klart? Som A som sa att alla problem var som bortblåsta och att han skulle höra av sig snart igen, detta var en månad sen! Eller M som sa att vi visst kan prata med varandra trots att det hela inte kommer bli något seriöst som nu inte heller har hört av sig. Eller H som jag har gett tusentals chanser till att försöka återgå till det normala men som ändå inte hör av sig. Sedan om man raderar deras nummer (H´s nummer har jag raderat ca 10 gånger) så blir folk sura men varför ha kvar dom i mobilen om man ändå inte hör något från dom? Nej, orkar inte engagera mig i människor längre. Jag har för mycket att göra, för mycket i mitt huvud, för att lägga ner engagemang i det hela. Visar ni något själva så visst, men annars får det väll rinna ut i sanden.

God natt på er raringar!

Därför vill jag vara världshärskare för en dag...

Därför vill jag vara världshärskare för en dag...

* Jag kan ta en låååång sovmorgon och någon annan får gå upp med Liam på morgonen.

* Jag skulle införa att man ska få dricka alkohol på jobbet om man känner att man har en dålig dag.

* Förmodligen kommer en stor summa pengar överföras till mitt konto med en ränta på 99%.

* Vita huset skulle stå under min ägo och Sardinien skulle självklart vara min privata mark.

* Får be alla amerikanare och alla människor med för mycket tid till övers men "Våra bästa år" och "Glamour" skulle bli bannade, alternativt flyttade till svt24.

* Jag kan kroppsvisitera folk hejdlöst utan att trycka ner min kropp i en polisuniform från toys´r´us.

* Överallt runt om i världen kommer det öppnas drive in med lögndetektortest för en guldtia.

* Jag kommer självklart få gratis plastikkirurgi för resten av livet av den bästa, allt för att jag ska kunna ragga på femtionåringar när jag är nittiofem.




Känsloförvirring

Hur ska jag göra? Först var jag helt förvirrad över detta nya som slog mig och sen när jag kommit fram till hur jag vill ha det så upptäcker jag en sak och blir förvirrad på nytt. Kanske man borde prata med människan och lägga alla korten på bordet? Funderar på det. Det kanske ändå är det bästa. Nu måste man ta mod till sig också. Kan ingen bara skänka lite mod så jag kan fortsätta mitt liv? Känns som att någon tryckt på pausknappen och spolar fram ruta för ruta.

Ännu en helg till ända..

Shit, kan man vara mer förvirrad än vad jag är? Vet inte alls vad som händer i mitt liv just nu, mycket som händer på en och samma gång. En känsla som jag hade för några år sedan har kommit tillbaka, vet inte riktigt hur jag ska tolka det.
Hela helgen har varit toppmatad av händelser. Kikat på Jonas hus i Lundby, halloweenparty med kusinen och en massa annat. Varit en toppenhelg. Tack alla ni som förgyllde den! Den här halloween vart det till och med utklädnad. Var riktigt trevligt. Dock har mina pengar från försäkringskassan kommit än så att jag fick ta vad jag hade hemma och klädde ut mig till polis. Funkade bra och det var väldigt många som kom fram och skulle prata med än på krogen, killar som tjejer. Tur man är så pass social att det inte blev jobbigt då ;)

Skulle nu lägga upp en bild från helgen men då det inte verkar funka så får jag återkomma med det :)