Första halvlek avklarad

Idag är en ny dag. Hela förmiddagen har varit jäkt jäkt jäkt. Började lämna Nemo på dagis och sen gick jag iväg och lämnade av Liam. Idag är det fotografering på Nemos dagis vilket betyder syskonfotografering 1 ½ timme senare så för mig var det hem och leta efter nya kläder till Liam, hämta Liam på dagis för att ta honom till Nemos dagis för syskonfotografering. Nemo var självklart trött, grinig och mammig men det vart nog ett kort på dom båda. De enskilda korten sa dom att han i alla fall hade varit superglad på. När det var klart fick jag ta med mig Liam igen och lämna honom på sitt dagis för att sen gå hem, äta, göra allt som jag har tänkt att göra och nu sitter jag och bloggar en snabbis för att sen gå tillbaka till Nemos dagis för att hämta honom och sen hämta Liam på hans dagis och sen ska man hem och göra en omelett som dom ska få till mellis. Puh. Sen får jag kanske hämta andan i två sekunder innan det ska lagas kvällsmat och sen kommer Simon hem och så får vi se vad som händer sen. Vår diskmaskin har det blivit något fel på så förhoppningsvis så kan vi få igång den för den behövs just nu! Just ja, jag måste till Apoteket för att hämta ut medicin igen. Ska ta två tabletter, tre gånger om dagen i en vecka mot min ständiga huvudvärk och om den inte ger sig till nästa vecka blir det att försöka boka upp tid för röntgen. Måste säga att ibland känns det som att alla mediciner man får hela tiden bara gör så att man blir sjukare och sämre, men det ska väll bli bättre snart hoppas vi på. Hoppas på att den här veckan ger resultat!
 
Kände i alla fall att läkaren jag träffade igår var superbra och det var skönt för det händer allt för ofta att man träffar på läkare som inte riktigt verkar veta hur man bemöter människor. Varför välja ett sånt yrke när man inte alls klarar av den sociala biten har jag frågat mig många gånger. Sen fick jag gå till labbet och lämna lite blod. Där stod det istället en tant som pratade på om att jag skulle kanske få äta medicin resten av livet (något som man inte alls vill höra just då eftersom man ändå är där för att man inte vill göra det) så hon kanske skulle behöva en lektion i att få sina patienter att bli lugna. Tur att jag tar det med en nypa salt och inväntar resultat innan jag börjar måla fan på väggen.
 
Nu är det snart dax att hämta barnen på dagis och påbörja andra halvlek av denna dag. Först ett litet ärende och sen är det skorna på som gäller.
 
Ha det bra där ute i mörkret!
 

Polisen och Jokern

Nu är den tiden på året förbi. Den här tiden är en av mina favorittider då jag är barnsligt förtjust i maskerader och att få leka med färger, former, kläder som man gjorde när man var liten. Vanligtvis så är jag ute i alldeles för sen tid, precis som med julafton. I år var det en blandning av god och sen tid. Nästan allt jag skulle ha hade jag redan hemma men det var en liten detalj som jag behövde för att få allt att fungera, ett speciellt lim, och det var jag ute i alldeles för sen tid för. Men tack vare en hemsida som hade leveranstid på bara någon dag så hann jag få hem allt i god tid ändå.
 
Så dagen var kommen och jag tog på mig min outfit och åkte hem med en flaska vin till min vän M. Hon var utklädd i finaste leopardmönster som matchade hennes tattuering som även den är ett fint leopardmönster som sträcker sig över halva armen. Efter en flaska vin, prat, musik, fotografering och allt som kvällen hade att erbjuda så beställdes det taxi in till stan och målet för kvällen. Det blev halva priset för entrén eftersom vi var utklädda och sen begavs det in i vimlet. Mörkret, alla kostymerna, dekorationerna och röken som fick tankarna att gå tillbaka till högstadiedisco var i perfekt symfoni. Här blandades skräck men glädje. På den här ytan fick B1 och B2, poliser, hallickar, zombies och en och en annan Joker dela på dansgolv och drinkarna som flödade i baren. Själv var jag nog ganska så tråkig, eller vuxen och drack mestadels vatten i baren. Men roligt hade vi. Det vart en massa dans och skratt hela natten lång och vi hade en riktigt bra kväll. När jag väl kom hem och la hornen på hyllan så kunde jag inte vara annat en nöjd.
 
Jag hoppas att ni alla hade en lika fantastisk kväll och natt som jag hade!
Glad Halloween i efterskott alla!