Pinsam mammatår

Nu var det ett tag sen igen *slår mig på fingrarna* men det har varit så himla mycket den senaste tiden. Har man inte jobbat så har man renoverat. Nu har man gått in på nattpass också och då sover man ju lite om dagarna och när man inte sover så försöker man umgås så mycket som möjligt med mina underbara barn.
 
Sen senast har Liam lärt sig att cykla utan stödhjul. Han är sååå duktigt! Idag övade vi lite på att starta igång cykeln själv och det gick superbra. Sen kom jag på att jag skulle till sjukgymnasten så då kom det stora provet för honom, att cykla på egna ben till och från sjukgymnasten. Han var lite nervös men han klarade det verkligen galant. Nästan så att man ville fälla en pinsam mammatår när man kom tillbaka hem igen och Liam var sååå stolt över sig själv, med all rätt! Man kanske borde inse att han faktiskt inte är så liten längre.
 
Den andra lillen har börjat prata en massa. Han kör på med treordsmeningar i 190. Roligt att höra på. Sen har han även lärt sig hur man skyller ifrån sig om man pruttar vilket också är jätteroligt. Skitunge. Mindre roligt är Nemos myggbettsallergi som slagit till igen. Självklart ska myggorna envisas med att göra bett i ansiktet också, stackaren. Tycker nästan att det är värre i år än förra också då vissa myggbett ibland börjar rinna och vara efter bara någon timme. Jobbigt. Men han är duktig och kliar inte så mycket så det är skönt. Men nu precis innan han somnade till i soffan fick han ett myggbett på hakan. Blir att smörja på lite Aloe vera gelly när han vaknar.
 
 
 
 

Annars har det inte hänt så mycket. Har bara varit renovering i full fart. Målning av hall, tvättstuga och badrum på övervåningen är nu klart och snart ska vi byta ut golven i vardagsrum och hall igen. Företaget kom och levererade mattorna idag så de som ska lägga dit dom borde komma nästa vecka. Skönt att få allt klart snart!
 
Nu blir det lite fredagsmys med barnen innan jag ska iväg och jobba natt i natt. Ni får ha det så bra go vänner!