Det här ska jag Inte göra i år i alla fall

Det här året som kommer ska bli ett lite mer vuxet år. Eller lite mer klokare år är nog ett bättre ord. Det här året ska vi inte göra misstagen från tidigare år. Inte bara mina misstag nu, utan även vänners! Alltså vi ska inte:

* Klättra över murar och skrapa upp ben för att ta genvägar när man faktiskt kan gå runt muren på en cykelbana 10 meter bort istället för att "gena" över andras tomter.

*
Köra stripplekar med alldeles för taighta byxor och gå hem med bara en strumpa.

* Dricka 13 tequila och tro att man är fit for fight för krogen.

* Ta taxi till ett ställe, ge pengarna, mobil och sl-kort till kompisen som åker där ifrån och dagen efter försöka ta sig hem. Tack för snälla letter, och även en massa homosexuella män som visar vägen!

* Höra fel på fyllan så att man tror att folk bara pratar om sex hela tiden och funderar på vart man har hamnat.

* Åka på kryssning och somna i hytten med en tofs på dörren så att kompisen får sova i korridoren.

* Köra Smaskens den sista slicken med en sked som du tidigare rört runt i hundmaten!

* Gå med på att kompisar ska få hitta en dejt till dig...

* Föda barn på 30 sekunder.

Några av de få sakerna man helst inte vill göra om de kommande året. Men tack för roliga år att blicka tillbaka mot och smäll inte bort några fingrar nu där ute i kylan! <3


Mysigt med lite skit i hörnen

Trippar runt hemma i min smutsiga lägenhet efter flera dagars frånvaro. Trots att det ser ut som (mammas ord) ett bombnedslag här inne så är det på något sätt lite mysigt. Kanske bara jag som tycker det men det ger lite mysfaktor och personlighet här, ha ha. Nej jag ska inte trippa runt länge till i skiten. Har faktiskt kört igång både diskmaskin och tvättmaskin så att det hålls på för fullt. Dock gjorde jag en liten paus för att äta onyttigt och dricka en kall burk Coca-Cola (överlycklig då jag fann den i kylskåpet) samtidigt som jag kikar på The Biggest Loser och funderar på hur människor kan bli så feta... Slickar av flottet på fingrarna och knäpper upp en knapp på byxorna, aaaah...

Julen har varit myspys. Umgåtts med familj, vänner och lite med L såklart. På julen fick jag en massa julklappar som jag inte hade räknat med och åt en massa god mat. Härligt. På juldagen blev det utgång till Strömpis tillsammans med Jocke. Det var riktigt trevligt faktiskt! Idag tog jag mina första steg efter jul i myrstacken Marieberg.
Blev påkörd av barnvagn: 3 gånger
Köpta saker: 0 saker
Blev irriterad på människor: 100 000 gånger

Ska nu försöka få ihop en leksaksspis och göra i ordning så att dom kan komma och hämta mitt lånekylskåp. Bara att lämna datorn för den riktiga världen nu.

oao

Dan före dan före... eller nått.

Dan för dan före dopparedan.. Eller ja, klockan är ju efter tolv så egentligen så är det dan före dopparedan nu. Tiden går otroligt fort, tyckte nyss vi lämnade sommaren bakom oss. Jag känner mig ändå ganska så nöjd. Är i stort sätt klar med allt. Det sista ska fixas imorgon och det är inget stort jag har kvar. Alla julklappar och allt är redan införskaffat så det är väldigt skönt.

De här dagarna som varit har jag umgåtts en del med L. Har varit mysigt. Får se om vi träffas något imorgon med eller inte. Skulle vara trevligt.

Måste försöka fixa skjuts från Örebro till Kumla på julafton. Jag känner verkligen inte alls för att sova två nätter i Kumla. Men vi får väll se hur det blir.

God jul på er alla!Kanske en mördare som dejt?

Har kommit fram till en sak. Att om jag inte hittar någon trevlig människa att dejta här i Örebro sen så är ju inte hoppet helt ute om jag nu skulle vilja göra det. Nu har ju den här nya dejtingsidan kommit till Sverige, sidan där folk som sitter inne får lägga upp kontaktannonser. Måste vara ett ganska så smart drag från min sida att börja träffa någon därifrån. Det är inte speciellt långt till Kumla där jag antar att dejterna kommer hållas och risken att han skulle vara otrogen känns lite mindre. Sen att han kanske har mördat någon tidigare är bara en liten bieffekt. I ärlighetens namn så kan de inte vara så mycket värre än vissa av dom killarna som mina kompisar försökt para ihop mig med!

Tycker det är lite roligt det här. Alla är så hypade om att jag ska ut i dejtinglivet, alla utom jag. Jag är inte ett dugg stressad och hittar jag någon så gör jag väll det. Jag klarar mig ganska så bra på egen hand också ;)

Öl och bio igår. Trevligt :)Kanske någon av de här två kandidaterna?http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6284905.abMusic mother f...

Jag har kommit fram till en sak. Om jag städar och håller rent hemma vart ska då dammråttorna bo? Därav anledningen varför jag inte förvandlar mig till en notorisk städare idag. Vet inte alls vad en notorisk städare är eller om det ens finns något som heter så men det låter ju jävligt vettigt i alla fall.

I helgen har jag gått runt med glaset i handen. Har varit behövligt. Min lever behövde förstöras lite mer så jag kan bygga upp den med kärlek igen. Igår vart det först till Strömpis. Men efter en stund lämnade jag Strömpis för att till tonerna av Twistin The Night Away (ok det försegick bara i mitt egna huvud men det blir så när man blandar medicin med alkohol) äntra Frimis. Där pratade jag ihop mig med en onykter donna i kön för att sedan få en bamsekram av kvällens egna Elias. Kvällen dansades och dracks igenom och det var supertrevligt. Tackar tack.

Nej nu ska jag släppa loss till klappen i låten (If You´re Wondering If I Want You To) I Want You To av Weezer. Så det så!Segt

I brist på annat så uppdaterar jag min blogg. Har egentligen inte så mycket att säga. Har haft några toppenmysiga dagar med min son, han är underbarast. Idag kom S förbi med mina julsaker som jag hade hos honom så att nu har det blivit julpyntat, är ganska så nöjd faktiskt.
Har nu kommit fram till när man behöver en man i hemmet, när man ska öppna tröga glöggflaskor, och det tror jag är det enda jag saknar med att inte har en man på full tid här, ha ha.
Nu har jag slagit ihjäl ett par minuter till. Härligt. Imorgon kommer Elin hit på fika. Mycket trevligt ska det bli.

Är det bara jag som tycker att tiden går oerhört segt den här veckan?

Myshelg

Har haft en riktigt mysig helg. I fredags var jag hemma med sonen. A och T kom förbi med deras lille kille så att våra små fick busa av sig lite och efter att dom hade gått så tittade vi på filmen Bilar och mös i soffan. Underbart. Det är vid såna tillfällen man skulle vilja börja produktionen av barn nummer två. Vet att jag just nu inte har någon partner att ta detta steget med men det är bara en liten detalj, ha ha.
På lördagen åkte vi till Kumla och åt lite hemma hos min pappa. Liam som hade vägrat att sova under dagen var toktrött lite senare på kvällen så när vi väl kom hem sen slocknade han med detsamma. Då kom A på besök. Det var trevligt. Satt och tittade på tv och hade det enbart lugnt och skönt. Behövs såna kvällar ibland och det är extra trevligt att dela dom med någon annan.

Idag vet jag inte vad som händer än. Kanske lite småplock här hemma och senare iväg till A och T för en kaffe, vi får se. Dagen har ju bara börjat.