Duktigt

IDAG har jag plockat bort julsakerna. Det ni. Hittade på en massa dåliga ursäkter i flera dagar nu men idag tog jag tag i det. Bytte gardiner och allt, nästan lite stolt att jag klarade av att göra det jag var tvungen till, ha ha.

Saknar min Lennie en massa idag.. Men men, det är så det är när man har barn, får göra det bästa av situationen.

Snart lägga huvudet mot kudden. Sov så gott så får jag uppdatera lite mer någon annan dag.

den tolfte januari

Jaha, nu har man druckit en Coca-cola och ätit en massa onyttig mat framför Biggest loser igen. Börjar nästan ta det som en pik nu när det alltid är på tv när jag ska vara onyttig, ha ha.

I helgen har det blivit ett besök på Ritz. Det var trevligt. Dock fanns det delar av kvällen som inte var lika trevlig men över det stora hela så var det bra.

Idag har mamma och lillasyster varit här på ett väldigt snabbt besök. De var inne i Örebro och ville säga hej till Liam så de kikade förbi. Sen kom sötaste L förbi en snabbis. Trevligt.

Nu ska jag köra en tvättmaskin, plocka i och ur diskmaskinen samt ta ett glas vin eller två. Hade tankarna åt att jag skulle plocka bort julsakerna men jag kommer nog hitta på en bra ursäkt att skjuta på det en dag eller två.

Sjuklingar är vi allihopa

Jaha, nu ligger man hemma och är sjuk. Har blivit smittad av den lille korta mannen som bor här ibland, han var sjuk här om dagen. Då var han vaken och spydde långt in på natten. Fem pyjamaser och alla gosedjur gick åt. Dagen efter var han frisk och kry igen men han tyckte väll inte att han hade spytt tillräckligt så han stoppade fingrarna i halsen och gröpte runt tills det sprutade ut. Ibland får han för sig att han ska göra så, uppmärksamhet eller något. Tacksamt att han träffade mattan, sina kläder, min korsett som han släpat fram samt en bh. Bara att börja tvätta igen.
Nu är som sagt jag smittad. I ett desperat försök att smitta ner andra människor som jag inte tycker så bra om så slickar jag på telefonen och smsar som en galning. Håll tummarna för att jag får med mig någon i fallet!

Om det inte är sonen som smittade mig här om dagen funderar jag på om det är min rostbiff. Lagade till en galet god rostbiff igår så tanken om galna kosjukan har slagit mig.

Nepps. Måste jobba vidare på att kurera mig med vindruvor, energidryck, Coca-cola och rostbiff på hårt bröd. Hade jag haft lite dyr Ben & Jerryglass här hemma så hade jag nog varit uppe ur soffan för länge sen. Aja, bara att härda.

Lek och Bus

Nu är nytt årtionde här. Nytt årtionde, nya tag!
Nyårsafton var trevligt. Var i Kumla och träffade lite människor som man inte ser så ofta. Trevligt trevligt.
Dagen efter gick jag hem till min mamma, tog en dusch och blev sedan bjuden på mat. S åkte dit och lämnade av Liam också så han var med, mys. Hade inte träffat lillen på en vecka och det har ju känts lite tomt. Men nu är min lille man här.

Igår blev det första besöket på Lek och Bus landet. Jag och Liam fick nöjet att följa med Lennie och hans dotter dit. Var roligt. Trots att Liam bara är en liten skit så fanns det mycket som han kunde göra och han sprang runt och skrattade mest hela tiden. Inte ens när han bet sig i läppen så det verkligen blödde visade han en antydan till en dyster min. Plutten.

Nej nu ska man väll försöka ta tag i den där städningen innan Felix kommer. Har inte träffat henne på ett tag nu så det ska bli trevligt.
Hoppas ni alla hade en trevlig nyårsafton!