Älskade barn

Jag förstår inte, varför denna "Anna Anka hysteri"? Är hon verkligen så bra? Säger hon verkligen sååå mycket så att varenda tidning känner att dom måste skriva om henne? Ok att hon tar tillbaka kvinnan till 50-talet, men hon är ju inte direkt ensam om det? Sen förstår inte jag att kvinnor måste vara så negativa mot hela "hemmafrugrejen". Jag skulle älska att vara hemmafru. Tänk att få vara hemma med sina barn jämt! Det skulle vara hur underbart som helst. Jag är visserligen kanske inte den bästa kocken du tänkt dig och jag har ingen renlighetsmani utan har vanligt "Svensson/barnfamiljstädat" hos mig men jag skulle ändå älska att vara hemmafru. Skulle nog vara skittrevligt. Sen bara ha en man som betalar för en. Varför inte? Jag skulle absolut mycket hellre vara det än att gå tillbaka till det gamla jobbet med att skrubba operationssalar. Tusen gånger mer.

Den här helgen har varit riktig mysig. Har haft Liam hos mig och han har varit på bästaste, mysigaste humör. Båda kvällarna har han suttit i mitt knä och ätit majskrokar i fredags och idag vindruvor samtidigt som vi kikat på vad teven haft att erbjuda. Finns det något mysigare? Tänk er en varm och mjuk liten kropp tryckandes mot din i tvsoffan. Lillen håller sin hand på din kind samtidigt som du lutar ditt huvud mot hans och andas in de underbara bebisdofterna. Kan man ha det bättre?Liam spanar in "Nicke Nyfiken" på Barnkanalen.

I torsdags hade jag Liams kompis som sov över här. Han är fyra dagar äldre än Liam så det var fullt hus här. Men det var kul och det gick väldigt bra. Båda killarna sov hela natten och var på bra humör både på torsdagen och fredagen. Jätteskönt. På torsdagskvällen fick de två små ta ett bad efter kvällsmaten också. Det tyckte dom var riktigt kul. Satt och plaskade och skvätte vatten på varandra. Liam skrattade konstant, inte så ovanligt kanske. På kvällen satt de båda med i tvsoffan och tittade på tv. Tvnördar som de är, ha ha. Men det var riktigt mysigt med två små i min lilla soffa. Nästan så man skulle önska sig en liten till. Speciellt nu när alla går runt och blir gravida, då börjar man nästan sakna sin egen graviditet. Jag måste vara helt knäpp i huvudet eftersom jag hade en av de jobbigaste graviditeterna då jag inte kunde gå och inte andas eller nått de sista månaderna. Fan vad man glömmer alltså.


Små terrorister.Gravid i v 33 med en liten Liam i magen....

Allt är skit.
Känslor är skit.
Orkar inte....

Dumhets-test

Dumhets-testet !


( ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
( ) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
( ) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har någon gång satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen


Summa:

18 eller mindre betyder att du inte är dum.
Min summa: 10


Måste säga att jag är hyfsat nöjd över resultatet ändå :)
Nu mina vänner, visa vad ni har att ge!


Bjuder på en bild på mig där jag är blond och ser lite lagom dum ut ;)
(Rysk afton -09)


Hemma...

Idag är det torsdag och en ny dag utan något som helst inplanerat har infunnit sig. Den här veckan har det blivit en hel del gjort. I måndags vart det bm + babycafé, i tisdags vart det besök från Elin och Björn samt filmkväll med Simon och igår kom syster förbi och hjälpte mig att kika igenom vad jag ska välja för kurser till våren. Det var allt i korta drag.
Idag måste jag komma på något att göra. Kommer bli lite halvtokig om jag ska sitta hemma hela dagen. Blir nog en promenad till Maxi sen. Skulle behöva lite saker. Annars får vi se vad som händer. Måste ringa till fotografen också och boka tid snart. Skulle ha gjort det för länge sen men det har inte blivit av.

Är sugen på att göra tre saker just nu inom en snar framtid. Åka till Ullared, åka Ålandsbåt och gå på maskerad. Vet inte varför men jag känner bara ett sug efter dom sakerna. Ingen som vill haka på eller som känner för att anordna en maskerad? ;)

Nykter helg

Sitter och tänker på det som skedde förra fredagen. Inga bra tankar. Vad hände egentligen? Eller jag vet vad som hände men vad hände under den tiden jag inte vet? Vill jag ens veta?

Den här helgen blir toknykter. Skönt måste jag säga. Liam kommer till mig imorgon och sen har jag honom en vecka framåt. Så har ni ingenting för er i helgen och kan tänka er en hemmamyskväll med mig och sonen så är det bara att höra av er ;)

Nu ska jag nog börja göra mig iordning och lägga mig i sängen och kika lite på tvn.. Gud vad tråkigt det är att ligga helt ensam i en säng utan något att hålla om.

Älva

Shit vad jag vart onykter igår igen. Men det är skönt att man inte blir bakis i alla fall.
Idag har varit en lite småjobbig dag. Dom nya ägarna kom och hämtade Älva. Skär lite i hjärtat på mig. Kommer verkligen sakna den lilla tösen. Men det känns som att hon kommer få det bra i alla fall, och det är ju det som är det viktigaste.

Idag vet jag inte alls vad som händer. Har inte kommit fram till vad jag orkar göra idag. Måste nog samla lite mer energi. Börja med att sminka mig lite och byta om och sen får jag ta mig en funderare. Då har jag kommit en bit på vägen i alla fall.Förlåt

Vet att du läser blogg. Visst är jag onykter nu men det har inte med saken att göra.
Förlåt för det som hände. Du har ju fått mitt sms. Både du och jag vet varför jag inte kan förklara mer. Vi vill inte att någon ska få reda på vilka vi är.
Var jävligt dumt gjort.
Kanske är jag onykter nu men jag tycker att jag tänker klart ändå.
Förlåt.
Kanske kan ta det när vi träffas. Prata mer då? Om du vill. Du är ju lite sur eller besviken. Förstårligt. Men jag vill inte förlora dig som vän, trots alla känslor just nu. Hoppas du svarar på mitt sms, om inte så vet du.
Kram på dig underbara människa.

Annonsen

Känner mig ganska så duktig idag. Det är bara tisdag och jag har hunnit gjort fyra av de åtta sakerna jag planerat att jag måste hinna göra innan veckans slut + att jag har hunnit månadshandla, städa och tvätta. Känns väldigt bra måste jag säga.

Idag la jag upp en annons om min hund på blocket. Kan tyvärr inte ha kvar henne längre. Finns många anledningar till varför, ni som känner mig vet varför. Efter ca 3 timmar uppe så hade jag fått 9 mejl varav 7 som jag överväger. Känns lite svårt att sålla ut vilka som är bäst. Trodde jag bara skulle få ett eller två, hade absolut inte räknat med så många eftersom jag helst önskar att personen ska gå på landet och ha mycket tid över till henne. Alla verkar bo på landet och alla beskriver att hon aldrig får vara ensam hemma samt skogspromenader m.m. Känns väldigt svårt. De är ju så lika. Hur ska man veta vilken som är bäst? Imorgon kommer Simon och ska hjälpa mig att se över alla mejl. Kanske har hunnit kommit upp ytterligare något tills dess.

Känns nästan som maskeradtider. Av vissa anledningar kommer jag få hit en sjuksköterskedräkt och en poliskepa som passar till min polisuniform innan veckans slut, samt att jag kommer få en bikini i sjuksköterskestuk hem också. Spännande.

Ut med hundarna snart och sen lägga sig i min nybäddade säng. Just ja, glömde jag säga att jag bytt sängkläder i både Liams och min säng idag? Idag har man inte legat på latsidan.