Ute med tjejerna

Igår hade jag det verkligen supertrevligt. Var ute med några fd arbetskamrater och det var riktigt kul. Först samlades vi hemma hos en av tjejerna och förfestade lite. Vi åt pizza och spelade Fia med hutt vilket är ett fiaspel fast med små glas som man spelar med istället för vanliga pjäser. Det var kul. Sedan vart det utgång till Harrys där flera andra från mitt förra arbete också var. Vi blev ett glatt gäng på ca 10 pers till slut. Blev en del öl, dans och stoj.
Skulle egentligen ha Liam igår men han spenderade natten hos min mamma istället. Hade gått bra men på dagen nu så hade han fått lite hemlängtan och varit lite grinig så de fick ta på honom och åka och lämna honom tidigare än vad som var tänkt. Gjorde inte så mycket. Hade tänkt att dammsuga och plocka lite här hemma innan men dammsugningen hans med och det andra blir när det blir.




Idag har det annars inte blivit så mycket gjort. Jag har umgåtts med Liam. Suttit och pysslat lite och busat. På kvällen har Liam ätit en massa popcorn (ville ha ännu mer när det var slut men det fick han inte) så det var populärt. Klockan halv nio slocknade han i sängen, han fick vara vaken lite längre tid idag så jag hoppas på lite sovmorgon imorgon. Efter det har jag absolut inte gjort någonting.

Inför imorgon känner jag mig lite stressad faktiskt. Skulle posta iväg en massa saker imorgon som jag nu insett att jag inte kan få iväg. Har ingen skrivare och det är väll mitt första problem. Problem nr två är att jag behöver en kopiator. Får försöka få ihop det här tills nästa vecka.

Nu blir det nog sängen och kika lite på tv. Trist att sova ensam. Svårt att sova ensam så man får natta sig själv med teven men det funkar. Blir väll bättre nån gång.


Kumla

Idag är det fredag! Känns som att den här veckan har gått jättefort, trots att jag legat sjuk nästan hela veckan. Kvällen kommer att spenderas först hemma hos en gammal arbetskamrat och sedan blir det utgång mot Harrys. Ska bli jättekul att träffa tjejerna från gamla jobbet, var ett tag sen man såg dom nu.

Igår var jag i Kumla igen. Var några veckor sen nu så det var trevligt. Först blev det ett besök hos morfar och hans sambo tillsammans med mina syskon och sedan gick vi hem till mamma där man blev bjuden på mat och fika. En helt ok dag. Hade egentligen tänkt att sitta hemma och söka lite jobb och göra lite saker inför nästa vecka men ibland får man skjuta upp saker, har ju inte direkt varit utanför dörren på hela veckan så.

Jag känner nu att jag har mycket åsikter om saker och ting, massor som snurrar runt i mitt huvud. Det är dock ingenting jag kan ta upp här men jag har i alla fall mycket som snurrar runt i huvudet. Kan ge en förklaring till varför jag verkat lite frånvarande den senaste tiden men det kommer väll gå över. Till slut för hamstern och det slutar snurra.

Dax att börja dagen. Mycket som ska göras.

Mamma bebis mage?

Idag har det varit mycket att göra men ändå väldigt lugnt. Har fått en del av sakerna avklarade idag och imorgon måste jag in till stan för att försöka få ihop de sista pusselbitarna. Besök på banken och skatteverket ska avklaras, jippie. När jag förut idag kände att jag behövde koppla av och koppla bort tankarna för en stund så spelade jag Left 4 dead 2 på Xbox 360 och drack milkshake. Hjälper en hel del måste jag säga. Snart kommer kompisen förbi och då ska vi köra spelet tillsammans. Alltid roligare när man är fler.

Har annars varit sjuk i veckan så att det har varit lugnt. Var väll bäst det eftersom helgen var fullproppad av alkohol och aktiviteter. I fredags var jag i Markbacken först på förfest hos David och sedan blev det utgång på Harrys. På lördagen blev det först en inflyttningsfest i Baronhills och sedan for jag iväg till Varberga till Linda och där vart det karaoke. Trevligt trevligt.

Har träffat min lille son nu i veckan också eftersom S inte har varit helt frisk heller. Veckans ord är "bil" och "bebis". Bil är väll helt ok men ordet bebis vet jag inte varifrån det kommer och börjar starkt fundera på om han har syskonlängan. Han börjar med att gå fram till mamma, titta frågande på henne, peta henne i magen och säga "Bebis?". Jag svarar
- Nej mamma har ingen bebis i magen.
Liam nickar och säger.
- Mamma bebis mabe (hans försök att säga mage).
Sedan kommer Liberos reklam upp om Fredagsmys. Då går Liam fram till teven och nästan kramar om den lilla bebisen på skärmen. Han lägger kinden emot och ser lite lycklig ut. Sötnosen.
Mysigt med barn ibland men för att det inte ska bli några missförstånd så nej mamma har ingen bebis i magen och varken jag eller hans pappa vet varifrån detta ord och petande på magen kommer ifrån.







Onsdag

Vad dagarna går fort nu. Dagarna ilar förbi i tokfart och snart är det ny helg igen. Har knappt hunnit reagera på att förra fredagen varit än. Känns lite som fredag idag faktiskt, vilket är skönt då det snart är helg igen. Då blir det lite alkohol. Är lite sjuker nu men hoppas på att det ska gå över till helgen. Äter molipect tills jag storknar i alla fall och håller tummarna hårt hårt.

Helgen har varit riktigt trevlig faktiskt. Har haft någonting att göra precis hela tiden vilket har varit skönt då jag kunnat tänka på andra saker än det som gör att jag mår dåligt. Har umgåtts med son, syskon och vänner en massa. Sen har jag varit och ätit kinamat tills jag nästintill spytt. Härligt, ha ha.
I veckan har det blivit mest en massa tjafs med L. Sånt som jag inte riktigt känner att jag orkar tänka så mycket på just nu. Behöver göra sånt som jag mår bra av just nu känner jag, annars går jag bara och gräver ner mig. Så imorgon blir det att åka iväg och bada. Om det inte roar mig så roar det nog sonen eller alla som får se mig i bikini i alla fall. Igår var jag till Kumla och spanade in mammas och Mickes nya hall och åt en massa semletårta. Gott.

Nu blir det en dusch och ta hand om hygienen innan jag ska iväg och hämta världens underbaraste son. Nu kom posten också. Håller tummarna för lite räkningar och mycket brev men egentligen tror jag att det mest är reklam som dimpt ner.

Ledsen

Idag är ingen rolig dag. Känner mig otroligt ledsen och förvirrad. Känns jobbigt men det går väll över och ikväll blir det lite alkohol som man kan dränka tankar och känslor i, perfekt. Blir nog ett bad så fort som Liam blivit hämtad.
Ikväll kommer Felix hit!! Blir att gå ut med henne. Ska bli superkul då det var ett tag sen vi gjorde det.

Tack Linda för stöttande idag, för att jag haft någon att prata med.

Tack Adde för att du sa till mig att det är bäst att jag tar mitt liv. Känns väldigt stöttande det med ;)

Ikväll blir det mängder av alkohol och en massa musik och skitsnack! Hoppas ni får en trevlig helg!

Osocial

Känner mig så otroligt osocial idag, och väldigt förvirrad. Lite tom också faktiskt. Men men, det går över. Har bara mycket i huvudet just nu.

I fredags var jag på fest i Varberga hos Linda. Hon fyllde den gamla tantåldern 27. Var riktigt trevligt där faktiskt. Blev en del karaoke och prat med människor man inte sett förut. Mycket trevligt. Gjorde dock en riktigt tabbe innan jag drog till henne. Lyckades med att smsa fel IGEN och skickade till henne vad hon skulle få i födelsedagspresent. Som tur var så hade jag skrivit det på ett sånt sätt att hon inte förstod vad det var hon skulle få utan trodde bara att jag hade skickat fel (som jag hade) och att smset skulle till en kille, ha ha. Kändes lite dumt när hon ringde men hon förstod snart när jag klev innanför hennes dörr.

Idag var Liam själv på dagis hela tiden ut för första gången. Stor han börjar bli, och superduktig med inskolningen! Hade gått hur bra som helst och imorgon blir det en timme längre ändå för då ska han också äta där borta. Kan inte säga att det är speciellt jobbigt för mig då man har honom 24/7 helt själv vissa veckor och det tar en hel del på krafterna. Så att få "lämna ifrån honom" ett par timmar för att bara få lite egen tid och få tillfälle till att städa lite känns lite av en lyx, något som nog bara ensamstående föräldrar kan förstå. Tro inte fel, älskar min son över allt annat, men det tar verkligen på krafterna och psyket ibland.

Fk hade gjort fel med mina pengar den här månaden med (förvånad? Nej!) så att jag hade inte ens fått hälften av vad jag skulle ha. Men nu verkar det ha ordnat upp sig så att som jag förstår har jag fått in pengarna på kortet idag. Mycket bra. Orkar inte med en telefonkö till dom idag.

Nu blir det att lägga in lite bilder från helgen till datorn. Skämmas och skrattas.