Möhippa #1 och Kolmården... Check

Möhippa #1 är avklarad. Blev i fredags. Själv var jag bara med på kvällen som utspelade sig på Harrys och det var riktigt trevligt. Vi åt lite mat och drack en massa, sjöng massor och sen så blev det dans hela kvällen. Jättekul! Tror att den kommande bruden hade det riktigt kul med. Tidigare på dagen hade de åkt jetski och spelat bowling. På korten jag har fått se i efterhand ser det ut att ha riktigt trevligt i alla fall. Nu är det bara några dagar kvar och sen är bröllopet här också. Har inte hört något om några bröllopsnerver än men det kommer väll kanske sen.





På lördagen sen åkte jag, Simon och Liam till Kolmården. Själv har jag inte varit där sen jag var liten och för Liam var det självklart första gången. Han tyckte att det var jättekul. Han älskar att titta på djur och det har dom ju gott om. Ha ha. Först blev det safari med bilen och sedan gick vi in till parken och kikade vidare. Jag tog massor av kort och filmade även lite. Fick en hel del fina bilder.
Vid kl 16 gick vi och såg delfinshowen. Liam som älskar djur och vatten tyckte att det var roligt. Tyvärr hade han inte sovit något innan så att han blev jättetrött och somnade mitt i showen. Sötnosen. Även om det var lite tråkigt att han somnade så är det skönt att han kan bli så avslappnad och göra det trots alla ljud och ljus och alla människor som satt och klappade händerna. Det är toppen att man vant honom vid ljud redan från första början.







Nu har ju också vädret slagit till och solen har delat med sig av sina strålar ordentligt. Riktigt roligt. Har varit ute och solat och picknickat och försökt få ut det mesta av det. Så ska jag även ta och göra nu. Ut på balkongen och lägga mig med en tidning tror jag. Liam sover så att det är bäst att försöka sola lite nu innan han vaknar. Skönt att få lite ensamtid ibland. Hoppas ni gör som jag och tar vara på vädret! Glöm dock inte att smörja in er ordentligt! Ha det fint ni sköna, underbara människor!


Kumlasjön, Kumlaskönt.

Åh, nu är det fint väder igen. Ska se om jag hinner uppdatera min blogg OCH lägga mig en stund på balkongen innan min lilla terrorist vaknar igen.
Igår vart det en tur till Kumla. Trots att lägenheten skulle behöva städas fick vi skjuta på det en dag och åka iväg till Kumla där det var lite band som spelade. Var riktigt trevligt och superskönt väder. Vad mer kan man behöva en fin kväll som igår? Ett glas vin hade i och för sig inte varit så dumt men vi får vänta på det glaset till imorgon.
Igår skulle jag ha träffat min underbara Felix med, men det blev en massa strul och tiden räckte inte till så imorgon kommer det bli av istället. Super. Längtar.

Nej nu ska jag springa ut och sätta mig på ett täcke med en tidning i handen. Det som också är bra med att ha balkong på övervåningen med "skydd" runt om hela är att jag kan sola i bara trosorna utan att störas av någon.

Ha en bra dag nu allesammans!



Liam i Kumlasjön igår

Uppdatering

Nu ska vi se här igen då.. Försökte uppdatera för ett tag sedan men efter att skrivit ett låååångt inlägg så skulle jag spara och då försvann allt. Tack så mycket  tänkte jag och svordommarna ven genom huvudet. Idag försöker vi oss på ett nytt försök, men kanske inte lika långt. Mest uppdatera lite om vad som hänt och sen måste jag gå och byta om eftersom Felix ska komma hit sen.

Min första uppdatering handlar om Liam (såklart). Han har nu sagt sitt första ord, Mamma blev det. Hur mysigt som helst. Underbar och obeskrivlig känsla att höra det från någon som är så liten. All kärlek till honom!

Igår var vi på speeway. Indianerna vann! Liam har varit med 2 gånger och båda gångerna har dom vunnit, turmaskot där tror jag. Idag ska vi iväg till Kumla där en massa band ska spela. Bland annat Winchester (var i alla fall vad en av medlemmarna där sa till oss så att det är en ganska så säker källa). Ska bli kul.

Dom här veckorna som varit har egentligen inte hänt så mycket mer. Haft en del picknickar när vädret tillåtit och sen har jag också varit med och planerat möhippor. Folk gifter sig ju åt höger till vänster. Har dom inget bättre för sig? Ha ha. Men nu vet jag i alla fall vart mina pengar kommer gå den här sommaren, ska gå på möhippor och besöka bröllop så att vill ni ha med mig på aktiviteter i sommar så kom ihåg att jag är pank!

Puss och Kram på er. Nu skriker min lilla kille av frustration över att han fortfarande ligger i sängen trots att han är vaken. Dumma mamma som inte tar upp honom och sätter honom på golvet på 2 sekunder!

Liam har sagt sitt första ord

Hade skrivit ett jättelång inlägg och sen helt plötsligt så försvann det när jag skulle spara. Blir tokig. Orkar inte skriva om allt. Just nu orkar jag bara skriva och berätta om att Liam har sagt sitt första ord, "mamma". Helt underbart. Obeskrivlig känsla

Besök från Stockholm

Nu är det snart måndag igen, shit vad fort tiden går. Den här veckan har gått otroligt fort. Kan bero på att kompisen från Sthockholm var här och hälsade på. Hon landade på Örebro tågstation i måndagskväll men då åkte hon hem till hennes mamma. På tisdagskvällen träffade jag henne då igen. Då hade vi båda fixat håret och grejat under dagen. Hennes hår var längre och mitt var färgat. Finfina vi var. Då satte vi oss på balkongen och pratade lite strunt och drack lite vin. Så mysigt då det inte var speciellt kallt och när det började bli lite småkyligt så tog vi varsin filt om oss.
På onsdagen så träffades vi igen. Först åkte hon hem till mig på dagen och vi gick iväg till Systemet för att handla lite inför kvällen. Dock hade Simon lyckats fått med sin barnvagnen till jobbet så att vi fick kila förbi och låna Lukas vagn. Blir lite tungt om man ska bära på Liam hela vägen. På kvällen sen åkte jag hem till P´s mamma och där satt vi och pratade och drack vin. Vinalkisar vi är ibland, ha ha.

På torsdagen åkte vi hem till min kusin som klippte min lillebror. Var jättefint. På fredagen slutade han nian så då var det bäst att var lite tillfixad. Liam och jag sov hos mamma under natten och det var ganska så skönt att Liam faktiskt såg hyfsat då. Jobbigt när man är ensam med honom och han får en helvetesnatt. Men men. Så snäll som min lilla kille är skötte han sig utmärkt. På fredagen blev det besök i kyrkan för Emils avslutning och sen åkte vi hem till mamma och fikade och åt mat.


Emil innan vi går iväg till kyrkan kl 8.00



Liam somnade hos moster efter maten. Det tog inte lång stund innan även
Emma låg i soffan och sov. I soffan brevid sussade redan mamma gott.



Senare på dagen kom Simon och hämtade oss och vi åkte tillbaka till Örebro. Stressade för att göra mig iordning och sen hem till P och hennes familj där M hade tagit studenten. Vart firande och det var en massa folk som var där. Hade riktigt kul. Såg ut som att de flesta hade det trevligt och det var en bra mix av människor. Alla var verkligen SÅ olika och det var jättekul. Sedan åkte vi iväg till Björnstugan, drack och skålade en massa och sen for hälften av oss till Frimis. Där blev det bara en kortvisit, mest för att M ville se vad som hände. Sen åkte vi tillbaka till Björnis och festade natten lång. Toppen.

Igår åkte P tillbaka till Stockholm. Själv satt jag hemma med Liam. Tog en lugn dag. Simon gick ut med sina kompisar. Var ganska så skönt då Liam hade somnat och man bara var ensam hemma. Behövs ibland.

Det var allt jag hade att berätta om idag. Hoppas ni har haft en lika trevlig vecka som jag!

Systeryster har tagit studenten

Nu har det faktiskt hänt lite som jag kan berätta om. För några helger sedan var jag ensam hemma lördag-söndag då Simon var iväg med nya jobbet på teambuilding och Liam sov hos mamma. Då vart det ett långbad för mig med vindruvor och en flaska mousserande, efteråt tog jag taxi hem till Andreas där det vart förfest. Spanade in hans relativt nya lya och den var riktigt fin. Efteråt gick vi till Strömpis där partajande forsatte. Det var trevligt. Ganska så lugnt ändå men kul.

Sen har det inte hänt så mycket förrän i fredags så min lillasyster tog studenten. Jättefin var hon. Hennes pojkväns syster hade sytt klänningen och sedan hade hon satt lite prägel på den med ett svart skärp, jättefin. Efter att vi firat henne i Örebro åkte vi till Kumla hem till mamma och Micke. Där bjöd dom på kallskuret och potatissallad samt potatisgratäng. Var riktigt mumsigt. Dock lite tråkigt för Emmas pojkvän som är allergisk mot svenska mjölkprodukter och mamma hade självklart glömt av detta så att han fick enbart äta det kallskurna och sallad. Tur att han inte är vegetarian då.




På lördagen vart det firande av nationaldagen i Stadsparken. Tyvärr så öppnade sig himlen men vi alla fick ställa oss och trycka under lite paraplyn så gick det bra. Liam somnade i vagnen som var torr och regnskyddad. Ibland önskar man att man också kunde få vara så liten och ligga och ha det så mysigt.





Har inte hänt så mycket mer. Får återkomma när jag har något mer att berätta. Puss och Kram på er alla.