Snart slut på 2008!

Gud vad fort tiden går! Förra året vid den här tiden så hade jag vetat om i ett par dagar att jag var gravid, idag så känns det jättekonstigt att inte Liam fanns hos oss då. Han är ju en sån liten charmboll fylld med sprudlande glädje.

Den här tiden som gott har varit trevlig. Julen flöt förbi utan några missöden och den som blev bortskämdast var Liam (men man får vara lite bortskämd när man är fyra månader och inte hunnit förarga tomten med hyss än).
Har även träffat på Felix, världens goaste tös, som var hemma hos mig först på en fika och som jag sen gick ut med och gjorde stan några dagar senare. Kärlek till dig tösen!

Oj vad klockan tickar på.
Vet att jag är dålig på att skriva här just nu men får ta det någon annan dag. Jag måste springa iväg och sparka igång den här dagen om vi ska hinna innan tolvslaget!

Kram på er alla och ha ett bra år!
(togs för tio minuter sedan)

Min lilla bortskämda kille

Igår fyllde min lille kille fyra månader! Gud vad tiden går fort! Det känns inte alls som att jag hade en stor mage för bara fyra månader och två dagar sedan... Det hände sååå mycket på bara fyra månader också. Han har börjat skratta ordentligt, han kan ta tag i saker, han kan stå och sitta om man håller honom lite och han har börjat äta havregröt för fulla muggar.
Och nu är det jul igen... Förra julen kunde man inte alls tänka sig att man den här julen skulle få fira med en liten son vid granen. Det ska bli riktigt mysigt. Lillkillen kommer att bli ganska så bortskämd också, och då är det inte bara mamma och pappa som skämmer bort honom. Ska bli roligt att få se hur han kommer reagera på hoppgungan vi har köpt åt honom. Tror han kommer älska den eftersom han tycker att det är hur kul som helst när man tar honom och hoppar han upp och ner bara med händerna.

Igår kom Felix till Örebro igen! Ska träffa henne på en fika på måndag och nästa lördag blir det utgång!!

Nu börjar lillkillen vakna till liv och vill att mamma ska roa honom.....(årets julkort)