Kissa på pottan utan potträning. Världens bästa kille.

Härligt med sommar! Sommar, sommar, sommar....
Nu hoppas jag på riktigt varmt väder. Det härliga med varmt väder och sommar är att man kan besöka stadsparken eller mormor bada lite med lillfisen. Han älskar verkligen att bada så det är jätteroligt att se honom plaska runt som en annan vilde.
Igår var han inte lika rolig att umgås med. Han var på ett helveteshumör hela dagen, slogs, vägrade sova och hällde ut en massa diskmedel över hela badrumsgolvet. Gaaah.. Men det var skönare när vi gick ut. Då träffade vi Axelina som var ute med Lukas. Då fick barnen leka av sig lite och vi mammor fick "sätta oss ner och pusta ut för en stund". Varför dessa " " är för att man inte kan göra det. Man måste hålla koll, springa fram och tillbaka osv. Men det är ändå skönare än att vara inne med vilden.

När vi kom hem gick Liam fram till pottan och satte sig på en gång. Jag frågade om jag skulle ta av honom blöjan och det ville han. Förvånande då han aldrig vill det annars. Det första han gjorde var att sätta sig på pottan och kissa. Riktigt duktig kille! Samma sak 2 gånger till!! Vi har inte ens potttränat honom så jag blev mäkta stolt, sådär stolt som bara en förälder kan bli.
Strax efter det kom S hem. Jag la mig i soffan och vilade och S började med dammsugningen. Liam är lite rädd för dammsugaren så han satte sig vid mig i soffan, där han snart somnade. Riktigt mysigt att ha en liten sovande kille brevid sig. Man njuter verkligen av varenda sekund. Sen är de för stora och inte vill, men nu får man ta tillvara på det. Underbart.

Om ett par timmar ska Liam åka med sin morfar till Kumla. Där ska moster Emma ta över och vara barnvakt tills imorgon. Jag och S ska ut och äta kinamat och sedan gå på bio med hans bror och hans brors flickvän som fyller år. Grattis E! Ska bli riktigt trevligt faktiskt. Ska bli riktigt skönt att vara lite barnledig också, behövs ibland och speciellt när det har kommit såna här dagar som Liam inte varit så rolig. Svårare att lämna ifrån honom när han är världens snällaste och mysigaste kille, som han oftast är. Självklart är det mycket bus i den lilla kroppen men helt klart en massa snällt bus.Nu ska jag plocka undan lite efter lunchen. Det blev kyckling och kinamix, mums.


Sol sol

Vilket fint väder det har blivit ute nu boys and girls! Vad glad man blir när man kikar ut och bara ser några få, tunna moln på himlen. Så idag måste jag hitta på något. Kanske sola min blekfeta kropp. Får se. Skulle ju behövas, om man nu kan säga att man någon gång egentligen behöver bli brun.

I söndags var jag och S ute och åt. Min lillasyster och lillebror var barnvakt åt Liam så att jag och S kunde gå ut och bara vara vi för en liten stund. Det var jätteskönt. Ibland behövs det verkligen, och speciellt nu. Så det blev en massa mat på Lapampa och sedan ett besök på biografen. Väldigt mysigt. Vad skönt det kunde vara om man kunde göra det lite oftare, vi får se hur det blir.

Igår tog jag en kaffe med Axelina. Vi gick till en inhängnad lekplats i närheten där hennes son Lukas kunde springa runt och busa medan vi drack kaffe och snackade en massa strunt. Det är riktigt skönt ibland, att bara vara. Vi får dra iväg och göra om det någon dag då jag har Liam. Lukas och Liam är riktiga busungar när de kommer ihop, men busiga på ett bra sätt.
När S hade slutat jobbet och hämtat Liam så åkte vi till Lager 157 och kikade lite. Där köpte jag fina sommaklänningar, 2 stycken för 100:- var ett riktigt klipp. Dom verkade riktigt sköna att ha på sig, kommer fladdra skönt i vinden.

I onykterhetens tecken

Har kommit fram till att alla intressanta inlägg borde skrivas i onykterhetens tillstånd så nu gör jag ett försök. Fast egentligen har jag inte mycket att skriva så jag gör ett försök att bara vara mitt ointressanta jag.
Nu när jag är onykter har jag kommit fram till ett par saker.

1) Lycka är att vara onykter och inse att man har redbull och vodka hemma.

2) Han med brillerna i CSI är bara sexig när han kör sina repliker när jag är onykter. Annars är han ganska så löjlig och oerhört ful faktiskt. Ärsch, han är inte ens sexig när jag är onykter... Punkt två får istället vara att jag säger saker som jag snart inser inte alls är sant.

3) Att sminka sig tar typ 3 min... 5 om man lägger energi i det, 2 min om man är onykter och tror att man lägger energi i det.

4) Att skicka sms och heta Bella Söderek är aldrig bra. Varken som nykter eller onykter. Aboslut inte heller att ha 3000 fria sms. 3000 fria sms är 2000 fria sms att skicka fel.

Nu ska jag snart dra min kos mot Markhills. Puss på er!

Klippning och färgning?

Idag är kanske min dag, vi får se. Trots en natt med ett barn som håller på och får tänder och en jobbig morgon känns det nu lite som min dag och jag har ingen aning om varför.
Idag blir det att åka iväg och klippa mig. Ska göra det i Kumla så klockan halv 5 kommer pappas fru och hämtar mig och min halvgnällige son för att ta oss till Kumla. Funderar på om jag ska färga håret också men har inte riktigt bestämt mig. S frågade mig om jag hade en anledning varför jag inte skulle göra det idag och egentligen så har jag ju faktiskt inte det och jag vet vilken färg det ska bli.. Får se hur det blir, samma med klippningen. Får rådfråga frisören.

I fredags var jag ute med Malin igen. Först blev det parkhäng och sedan Pitchers. Mycket trevligt även denna gång.
I lördags åkte jag och Liam och sov över hos pappa, för ovanlighetens skull. Det var trevligt det med och jag blev en mobil rikare så det är bara att tacka och ta emot eftersom min gamla inte riktigt vill vad jag vill längre. Fick även en barnvakt till ikväll då jag ska klippa mig så jag klagar verkligen inte. Gratis mat, barnvakt och ny mobil. Kan det bli bättre?

Maskerad

Nu har det hänt lite saker men eftersom det är så otroligt fint väder ute så känner jag inte riktigt för att sitta inne och uppdatera min blogg allt för länge så det får bli en liten kortis idag.
Det som har hänt den senaste tiden är en del festande som sticker ut från vardagen. I samband med att jag fyllde år så hade jag maskerad. Det var väldigt roligt och en massa trevligt folk kom hit och firade mig. Tack så mycket! Extra kul var det med dom som hade lagt ner lite energi i sin utstyrsel, sånt är alltid uppskattat och roligt. Som Alex och Felix som klädde ut sig till Rorschach och Jokern. Väldigt roligt och väl genomtänkt. En guldstjärna till dom! Riktigt roligt att Malin dök upp också, även om hon kom som en ensamvarg var det väldigt roligt.

Den senaste tiden har jag också träffat Malin mer än vad jag brukar göra. Det har varit mycket trevligt. Varit ute och festat en gång efter maskeraden och igår blev det också en tur till stadsparken för att sola. Härligt. Riktigt trevligt att bara ligga på en filt och sola och snacka strunt.

Annars har det inte hänt så jätte mycket sen sist. En gammal bekant åkte in i fängelset (men måste säga att jag inte tycker det minsta synd om honom) nu och sen har jag kommit fram till en sak som kommer ändra framtiden lite.

Ut i solen och sen sätta sig i en bil. Prutt på er.