Vattkoppor

Hur kommer det sig att när man är barnfri och får sova så vaknar man klockan åtta och inte alls kan somna om? Jobbigt.

Igår hade vi hit lite vänner av vissa anledningar. Det var mycket trevligt. Det blev tårta, alkohol och en massa prat till in på småtimmarna. Först vart det lite osäkert på hur det skulle bli igår för Nemo har nämligen fått vattkoppor. Men eftersom vi hade beställt tårta och en hade tagit ledigt från jobbet för gårdagen så bestämde vi att barnen trots allt fick sova hemma hos farmor och farfar. Liam var nöjd i alla fall och jag tror inte att det gick allt för stor nöd på Nemo heller. Det är "skönt" att Nemo har fått vattkoppor ändå. Det känns ju bra att han får det när han är liten och nu hoppas vi på att Liam också får lite koppor på kroppen så att han också har fått det.

För att prata om något annat så var ju jag och Liam på cirkus i torsdags tillsammans med Simons bror Jonas och hans sambo Erika. Det var Liams första cirkus så man visste ju inte vad han skulle tycka om det. Djuren var i alla fall väldigt intressant. Speciellt kamelerna med deras storlek. Något som han inte blev impornerad av var akrobaterna för "det där kan mamma och pappa också göra". Härligt med barn som ännu inte vaknat upp och upptäckt omgivningen riktigt, ha ha. När vi till exempel såg en kvinna klättra upp för rep och snurra sig omking det högt upp i luften så vände sig Liam till mig och sa
- Det där kan du göra imorgon mamma.
Kände att jag behöver nog gå hem och öva lite om jag ska klara det där. Liam var sedan inte så intesserad av dessa akrobater utan vände sig istället mot ljusen som blinkade och tittade väldigt fascinerat på de istället.

Nu ska jag ta ett glas cola och titta på debatt. Idag bjuds det på en bild av Liam utanför cirkusen. Nöjdaste killen i stan.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback