Allt bara klaffar

Idag har varit en ganska så bra dag för den här lilla familjen. Hade bara Liam kommit ur sin trotsålder och Nemo varit lite mindre gnällig pga tänderna hade jag kunnat säga perfekt, men perfektion är väll inte allt man vill uppnå?
Allt runt omkring oss just nu funkar hur bra som helst. Simon har fått ett nytt jobb, vi ska snart flytta till vår fantastiska bostadsrätt och sen är det en till sak som verkar gå på räls det med. Kan inte vara annat än nöjd och glad över tillvaron just nu.
Det känns bra också att Simon har insett att han kanske är mer eftertraktad än vad han tidigare trott. Han har sökt två olika sorters chefspositioner som han varit på intervju för och idag fick han reda på att han har fått det ena jobbet och det andra ringde strax efteråt och sa att dom ville ha ännu en intervju med honom. Dom var väldigt intresserade och han var en av de två sista som var kvar. Men han valde det första för att det är det han tror kommer bli bäst i längden och det tror jag med.
Fick också reda på igår att Liam har kommit in på det dagiset vi ville sen när vi flyttar. Hade han inte kommit in där hade vi nog fått vänta med inskolningen men nu har han fått en plats där vilket är toppen.
Som sagt, allt klaffar för oss just nu. Väldigt, väldigt sällan man kan säga så.



Kommentarer
Postat av: Malin Gryth

Det där betyder ingenting om du inte har något körkort Bella! Nejdå, skoja bara! :DD kul att det går bra med allt! Krama om Liam och Nemo :) vi får ta en riktig utgång snart, vart ju inte riktigt som vi tänkt det senast :D haha Kramis

2011-06-17 @ 12:07:44
Postat av: Sofie •Lycklig tvåbarnsmamma•

Va underbart att läsa att ni har det så bra!

Perfektion är nog inget man ska sträva efter, huvudaken är att man gör så gott man kan :)

Har lillen redan fått tänder, spännande (och lite jobbigt kan jag tänka mig)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback