Fotografering

Tack för era fina kommentarer. Ska försöka besvara dom så snart som möjligt men vet inte vad som har hänt med min dator, den vill inte riktigt som jag vill just nu.

Igår hade jag verkligen en skitdag så att det känns konstigt att denna dag blev så bra som den faktiskt blev.
Liam hade igår en väldigt bra förmiddag, men efter hans middagslur så gick allting utför. Först hade jag ju lovat honom att baka och vi hade faktiskt köpt hem saker till bakningen och så hade Simons mamma varit snäll och skänkt lite margarin. Självklart har vi glömt att plocka upp margarinet ur skötväskan så den har stått framme hela natten så den var bara att kasta. Då blev Liam på dåligt humör och tjatade, tjatade, tjatade om bakning. Men eftersom jag är höggravid så blir det ett projekt varje gång man ska ut och göra något med sonen, och magen gör ju konstant ont så att gå till affären kändes uteslutet. Det blidde ingen bakning för oss och Liam vart lagom besviken.
Simon kom hem på lunchen med någon form av magsjuka. Det är jobbigt att han mår dåligt och sen så försvårade det också lite för mig eftersom vi skulle gå på 2 ½ års kontrollen på eftermiddagen och Simon skulle hjälpa till. Nu blev det att gå iväg själv. Det började ganska så bra och Liam pratade på för fullt där borta. Sen vart det helt plötsligt stopp och han vägrade. Det vart ingen mätning av hur lång han är eller vikt tagen på honom då han som sagt helt totalt vägrade. Vi bestämde att vi skulle ta det någon annan dag istället, men där var inte problemen slut. Sen så skulle han inte med mig hem. Han skulle inte ta på sig ytterkläderna och han skulle inte gå upp för trapporna när vi väl kom hem. Kände hur min mage bara gjorde ondare och ondare. Till slut kom jag i alla fall hem och la mig på soffan.

Idag hade jag förväntat mig att vi skulle få ringa och avboka vår inbokade fotografering på grund av Simons magsjuka. MEN *peppar peppar* mådde Simon helt ok på morgonen så det som blev igår var bara något tillfälligt. Liam var också på bra humör hela dagen och själv fick jag världens bästa och längsta sovmorgon. Mycket välbehövlig sådan.
Vi var ute i god tid för att göra oss i ordning och trots att vi nog hamnade vid varje rödljus som vi kunde träffa genom stan så kom vi fram i okej tid i alla fall. Liam var på bra humör hela tiden och visst så "strulade" han lite emellanåt men jag tror ändå att bilderna blir fina. Får förhoppningsvis se resultatet snart!

Nu ska jag dricka te och äta chokladglass och sen blir det Cougar town, ett av de bästa programmen som går just nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback