Förlovning

Nu har vi firat våra fyraårsdag med dunder och brak, eller ja, så mycket dunder och brak det kan bli när man är småbarnsförälder.
Började torsdagen med att jobba. Hade med mig lille Nemo på jobbet och det gick jättebra. Han sov hela tiden, gav inte ett ljud ifrån sig på hela dagen. Efter jobbet hämtade Simon oss. Då fick jag ett gäng rosor. Inte varje dag man får det så det var roligt. Sen så hämtade vi Liam på dagis, gjorde oss i ordning och åkte iväg till barnens farmor och farfar och lämnade av dom där. Efter det åkte vi till La Pampa och åt. Det var riktigt gott. Lite konstigt kändes det dock att vara helt utan barn, men det gick bra. När vi åkte iväg för att hämta dom igen så fick vi bekräftat att det förmodligen hade varit värre för oss än för dom för dom hade nog knappt märkt av att vi hade åkt iväg ett par timmar. Nemo låg och åt i farmors famn när vi kom och var på gott humör. Han hade tydligen varit en jättesnäll bebis när vi hade varit iväg och farmor verkade inte helt emot att få var barnvakt igen.

På vägen hem så somnade Liam i bilen men Nemo har sin vakna stund på kvällen så han kämpade friskt med att hålla sina ögon öppna. Efter att vi lagt Liam i sin säng så tog vi fram lite vindruvor, jordgubbar, ost och kex som vi avnjöt med en flaska champange Gula änkan och sedan förlovade vi oss. Efter fyra år, en bostadsrätt och två barn så kände vi att det kändes helt rätt att utbyta ringar med varandra. Folk runt omkring oss verkar också tycka att det var ett bra beslut. Har fått en massa gratulationer och Simons föräldrar verkar också riktigt glada över att vi förlovat oss. Känns hur bra som helst.

Nu ska jag njuta av min familj lite.




Kommentarer
Postat av: Magdalena

Grattis :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback