Premiär! Speedway today...

Sol sol sol, finns det något underbarare? Idag blir det första omgången med Speedway! Heja Indianerna! Blir premiär för min lilla kille. Har införskaffat stora solglasögon för att skydda ögonen mot flygande småsten och hörselkåpor för att skydda hans små öron. Ska bli riktigt kul att komma iväg igen. Är lite mysighetsfaktor att sitta i det gröna och äta nygrillade hamburgare samtidigt som man håller ögonen på banan där de susar runt med sina motordrivna fordon. Kan man spendera en vårkväll på bättre sätt?

Nu för att uppdatera lite om vad som hänt de senaste dagarna. I fredags var min kusin här med henne kille. Det vart en del öl, Malibu och vin. Satt och pratade och spelade spel, var riktigt roligt. Det slutade i alla fall med att minst två personer verkligen ragglade i sängen, och de var båda av det manliga könet, ha ha.
I lördags blev det lugnt. Pappa och lillebror kom förbi på en fika. Kvällen blev tv-mys.
Söndagen åkte vi först till Hällabrottet för en snabbvisit och sedan till Pålsbodamarken. Därifrån fick vi hem oss en massa gott och sedan åkte vi till Simons bror Robert som fyllde år. Blev kycklingburgare och tårta. Mumsigt.
Igår var jag och Liam till babycafét och efteråt gick vi hem till Axelina, Tomas och Lukas. Blev lite fika tills Simon slutade jobba då vi gick iväg till Maxi och shoppade. På kvällen blev det sedan grillad flintastek. Underbart gott.

Nej nu har lillskiten vaknat. O.a.o.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback