Bland bad och bebisdoft

Nu har min lille knodd blivit stor. Han har lagt till 2 veckor och 1 dag på åldern, 70 gram på vikten och 1 cm på längden. Trots att han blivit lite äldre och visare (*ler*) så är han fortfarande samma mysiga lilla lugna kille och han luktar fortfarande hur gott som helst av sin bebisdoft. Just nu ligger lillkillen och sover och gör sina grimaser, man undrar ju vad man kan drömma om i den åldern. Han har ju inte varit med om så mycket. Det mesta han har varit med om har innefattat äta, sova och byta blöja och undrar vilket av det som är roligast att drömma om.
Idag ska han få vara med om sitt andra bad också. Första badet var en blandning av skrik och tystnad. Fick han ha nappen i munnen så var han ganska så nöjd, men innan det så var vattnet inte så roligt att vistas i. Men man förstår ju honom med. Massor av vatten som är blött och i stora mängder, det kan vara lite av en skräckupplevelse för en liten knodd som bara har sin mamma och pappa att förlita sig på.

Nu börjar lillkillen röra på sig i vaggan och göra sina små grymtande ljud (som han gör istället för att skrika som normala små barn). Detta är ett tecken till mamma att hon måste snart gå fram och ta upp sin missnöjda son. Blir lite amma och "Christine" som nu började på teven. Ganska så mysigt ändå.




Kommentarer
Postat av: Rebecca

En väldigt annorlunda vardag än vad du är van vid :) Men mysigt som bara den kan jag tänka mig.

Postat av: Denice

Vart har du köpt badbaljan???

2008-12-19 @ 13:01:08
URL: http://deniicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback