Tyvärr måste jag skriva, Familjen Otur slår till igen

Tiden går så fort nu så det är sjukt! Trist att appen som man kunde blogga med fortfarande strular för annars hade man kunnat blogga oftare. Blir att överväga om man ska byta portal så att man kan börja blogga från mobilen igen.
 
Sen senast har familjen Otur varit framme igen... Eller Herr Otur lättare sagt. Han ramlade på jobbet och landade på knät som svullnade upp som en kokosnöt. Ringde sen till vårdcentralen som sa "Man kan inte skada sig av att ramla så ta en alvedon och gå hem och vila" (jag ska också börja jobba på vårdcentralen för att jag kan också ordinera det!) vilket han sedan gjorde. Han kunde inte ens lyfta på benet men alvedon är som vanligt vårdcentralens mirakelmedicin som ska hjälpa.... Det gjorde det inte. Dagen efter ringde en vän och sa att hennes arbetskamrat som är sjukgymnast vill titta på hans knä så han fick pallra sig dit. Det var bra det för den arbetskamraten tyckte att Simon skulle åka direkt till akuten så det blev att lämna barnen hos deras "mormor" och sen åka till frakturmottagningen. Där tappade dom knät på 7,5 ml blod och sen skickade honom till röntgen. Tre och en halv timme senare var vi på väg från akuten med ett besked om att han hade två frakturer i knät och en stålställning a´la forrest gump som satt över benet. Tar rollspelet till helt andra höjder! Nu har han hunnit vara tillbaka på återbesök och det har nu visat sig att han till och med hade tre frakturer i knät och alvedon och vila var inte det som det skulle botas med. Sjukgymnasten har ringt i efterhand och frågat om det är ok att han anmäler vårdcentralen för felbehandling och det sa vi inte nej till. Nej, vi vill inte att någon annan ska behöva genomlida samma sak. Dom kanske inte har samma tur som oss att ha en sjukgymnast i sin närhet och då ligger de väll hemma i flera veckor och knaprar alvedon och vilar och inte förstår varför det aldrig bra i det svullna, blodfyllda knät.
 
Ungefär
en vecka kvar till lucia,
två veckor kvar till julafton och
tre veckor kvar till nytt år.
Oj vad tiden går fort!
Skönt att julklapparna är inslagna, julafton planerad och julgardinerna är uppe så det är bara att luta sig tillbaka i soffan och vända lite försiktigt på cidern så att den börjar glittra och titta på sina underbara barn som skriker och kastar ner saker ner för trappen för det är såååå roligt. Nu är det fredag folk! Idag serveras det biffwok.
 

Kommentarer
Postat av: Alexandra

herregud.. va fan är det för vårdcentral ni har egentligen??
jag tog ju sönder minsiken och ledbandet genom att ändra sittställning

Svar: Ibland undrar man vad det är för idioter som jobbar på vissa ställen.
Bella


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback