Vår vanliga otur

I förrgår kväll när vi var ute och åkte bilen så tyckte vi att det luktade lite kattpiss. Vi tänkte att det säkert är någon av våras skor eftersom katterna alltid är ute efter våra skosnören. Efter att ha luktat av skorna och märkt att det inte var dom så glömde vi snart bort lukten. När jag sedan skulle ta ut Liams dagisväska från bilen fick jag svaret på varför det luktade. En av katterna har kissat på Liams väska vilket resulterat i dålig lukt på väska och innehåll. Detta betydde då att igår när jag skulle gå iväg med Liam till dagis fick jag byta ut alla bra dagissaker mot reservsaker som jag hittade hemma. Även Liams bästa gosedjurshund hade legat i väskan och fått ta del av den underbara odören så den fick vi också byta ut mot en annan. Tänkte att detta är tillfälligt så då går det ju bra.

Igår kväll stoppar vi in alla saker i tvättmaskinen och sätter på den. När vi sedan ska kolla till maskinen så upptäcker vi att den har stannat (!!) och står med vatten. Så alla Liams dagissaker ligger fångade i ett hav av vatten och tvättmaskinen får vi inte igång!!
I natt så var Nemo vaken och krånglade en massa. Han åt mängder av mat som han sedan (såklart) valde att spy upp i en alkadspya. Efter blöjbyte valde han också att bajsa på en av handdukarna. Så inte nog med att vi har en massa kattpissaker som är fångade i tvättmaskinen utan vi har också mängder med saker som är täckta av bebisspyor + en handduk som är vackert brunt färgat. Vår vanliga otur känns det som!

Pappa och Simon ska försöka laga tvättmaskinen sen så vi får se hur det går. Håller tummarna för att vi får ordning på det för att tvättmaskinen behövs verkligen och vi vill inte köpa ny nu då vi har en annan tvättmaskin som vi får när vi flyttar in i bostadsrätten om två och en halv månad.

Har fått en annan överraskning idag också. Simon var iväg och lämnade in katterna för sterilisering och kastrering imorse och det visade sig att Vargen tydligen hade ett par kulor gömda så det är två killar vi har. Gör inte oss något då det blir billigare vid kastreringen och Vargen inte är ett så feminimt namn men lite förvånande. Kommer bli konstigt att se Vargen som en kille och inte en tjej i framtiden, men det är väll en vanesak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback