Förlåt för att jag svär, men vem i HELVETE kom på?!?

Nu skålar vi i champange! Nu har efternamnet gått igenom för alla i vår lilla familj och det känns helt underbart! Det känns verkligen bra att få hem de där breven från Skatteverket och läsa att allt har gått igenom och att "det enda" man nu behöver göra är att ändra allt som inte ändras automatiskt, så nu blir det att skaffa ny legitimation.
 
Den här helgen har varit lite halvjobbig annars. Nemo fick krupp som bara blev värre och värre och efter ett samtal till 1177 så vart det en tur till akuten där han fick andas in medicin och sen fick vi två olika mediciner utskrivet som han nu ska få. Men f*n vad jag har svurit åt denna skitmedicin som kommer från helvetet! Vem f*n har kommit på att man ska göra BARNMEDICIN med smak av LAKRIS?!? NEWSFLASH! De flesta småbarn gillar INTE lakris. Nu pratar jag alltså om SMÅBARN och inte barn som börjar på att bli lite äldre för just SMÅbarn som jag pratar om har inte utvecklat sina smaklökar ordentligt så lakris brukar just vara en smak som de har svårt för och varför man då f*n i helvetet ska komma på att göra en BARNmedicin med lakrissmak är bara ett enda stort j***a frågetecken. Japps. Så nu har vi fått TVÅ mediciner med samma underbara helvetessmak som jag ska försöka truga i Nemo. Yeah right. Blir att tvinga i stackarn för inte tar han den självmant precis. Sen när man är klar med att ge honom första medicinen är priset att han ska få en till medicin med samma äckliga smak.
Jag tror att det var någon som satt och tänkte: Hur ska vi göra för att djävlas med föräldrarna nu? Jag vet! Vi gör en barnmedicin med lakrissmak *ont skratt*.
 
Död åt barnsjukdomar!
Död åt krupp!
Död åt barnmedicin med lakrissmak!
Skål till nytt efternamn!
 
(Förlåt för alla j***a svordommar i det här inlägget.)
 

Hindens udde

Nu är jag tillbaka igen!
Dom här senaste veckorna har det varit fullt upp med bland annat inskolning på dagis för lillkillen. Det har gått bra och det gick finfint att vara ensam för honom på dagis förra veckan och början på den här men dom senaste dagarna har han blivit ledsen men som tur är går det snart över. Han har blivit så stor! Helt sjukt! Så nu ska jag snart ut i arbetslivet igen efter ett och ett halvt års ledighet vilket också känns väldigt konstigt.
 
I helgen var det också fullt upp. I fredags var jag hemma med barnen medan S gick hem till en kompis och i lördags besökte jag en kompis medan S fick vara hemma med småttingarna. Man behöver det med ibland. Sen i söndags var vi iväg till Hindens udde och promenerade tillsammans med flera av S bröder, deras sambos/fruar och barn samt S föräldrar. Det var mysigt och blev en riktig långpromenad för barnen. Är ju en halvmil ut till "fingrets topp" och sen ska man tillbaka också så det blev en promenad på en mil i terräng. Man kände sig lite slut kan man ju säga! Men det var trevligt. Blev lite fikapaus med äggmackor som en i gänget hade gjort. Gott.
 
Snart helg igen folket! En dag kvar!