Jag är GRAVID

Det känns lite konstigt, som om det inte riktigt är sant men jag ÄR gravid. Är i v 10 nu och magen är svullen värre så mammabyxor har fått åkt på men det känns bara mysigt. Jag fullkomligt ÄLSKAR mammabyxor då de är otroligt sköna att ha på sig, lite som ett par snygga mjukisbrallor.
Allt med graviditeten känns bra förutom att jag är lite illamående till och från och trött känns det som om man är 24/7. Men när man har en liten kott sen tidigare som ska passas så har man inte så mycket tid över till att tänka på det och illamåendet får man försöka bota genom att äta. Tyvärr känner man efter ett tag att man stoppat i sig alldeles för mycket och då får man inte i sig mer och nästan blir lite illamående av en annan anledning.
Åksjuk blir jag hela tiden nu. Riktigt jobbigt måste jag säga. När jag väntade Liam så märkte jag aldrig av någon åksjuka men nu behöver jag nästan bara närma mig bilen innan kan känner av en äcklig sur smak i lukten och ett illamående som inte är det roligaste. Men bilen måste man ju ta ibland så det är bara att bita ihop och försöka se glad ut.... Eller skitsamma om du ser glad ut då du sitter i en bil men du kan ju försöka att strunta i att peta i nästan vid rödljusen i alla fall!

Liam verkar jätteglad över att det kommer komma en liten bebis till familjen, det lilla han verkar förstå av det i alla fall. Varje kväll så ska han pussa bebisen god natt, att pussa mamma god natt är inte lika viktigt längre utan det gör man som hastigast innan man springer iväg mot sängen. Får försöka nöja mig med att i mina tankar (inte Liams tyvärr) så var de där tio pussarna till bebisen egentligen på min mage så jag får lite ut av dom med.

Idag ringde Lantmännen igen. De vill att jag ska komma klockan 6 imorgon bitti och jobba igen. Blev riktigt glad för det då det ger lite mer pengar och jag behöver verkligen allt jobb som jag kan få nu känner jag.

Nu ska jag tvångspussa min son som sitter brevid mig och tittar på Allram på teven. Det är tydligen en av favoriterna också och jag är ganska så nöjd när det kommer i något nytt i dvd-spelaren som man inte sett på länge.


Mycket att göra

Har kommit fram till att jag har en hel del som måste göras. Ju mer jag tänker på det desto fler grejer kommer jag på. Jag måste sortera kort som jag har i datorn och bränna ut det jag har filmat på dvd:er. Har inte bränt ut något på ett år så att det finns en hel del som måste sorteras och brännas ut! Måste även skriva i och skicka iväg papper för att få pengar, ta ett nytt kort om en sak och sen är det en hel del andra småsaker som måste göras. Allt samlar sig på hög men idag har jag försökt att beta av lite av det och förhoppningsvis får jag lust att ta tag i resten snart.

Nu är det fortfarande helg och jag ska försöka umgås lite med familjen. Igår var jag och Liam hos pappa och busade och grillade. Simon hjälpte sin bror att bygga ett pannrum och det är inte kul för oss andra att sitta hemma hela dagen. Men det var kul och Liam skötte sig exemplariskt.
Idag kanske det blir Noramarken, får se på hur vädret artar sig och om vår son vill sova något mer.

Nu ska jag dricka lite te och äta lite macka som Simon gjort åt mig. Ibland har man det bra.

Lilla killen har blivit stooor

Jag är så glad! Jag förstår inte riktigt själv varför men jag bara är det. Har varit det hela helgen och är så glad och stolt över min lilla fina familj. Underbara. I helgen har det blivit mycket firande av Liam som har fyllt 2 år nu!!! Stora killen! Vart tar tiden vägen? Det har i alla fall varit hur mysigt som helst att fira min lille kille men det är väldigt skönt att det är över också. I torsdags kom i alla fall lite kompisar förbi och firade Liam, jättetrevligt. Sen på kvällen gjorde vi ett par smörgåstårtor som gick åt som smör i solsken på söndagen då Simons familj kom förbi och firade. Det var mysigt. Man blir ju ett ganska så stort gäng då Simon har 5 bröder varav de flesta har flickvänner eller fruar och en del har barn, men det är roligt. Liam hade hur kul som helst och älskade att få busa runt med sina kusiner. Att se hans breda leende är ovärderligt!

Nu har även jobbet på Lantmännen satt igång. Det är helt ok men det är roligare dom dagarna man har mycket att göra så jag hoppas ju på bättre väder. Måste säga att jag längtar tillbaka lite till för tre år sen och dom människorna man jobbade ihop med då, vi hade så otroligt kul tillsammans. Saknar det lite faktiskt. Inget gnäll om tider och inget suckande eller någonting utan bara roligt. Saknar. Men det är fortfarande samma gamla glada bönder och dom är det aldrig något fel på.

Nu ska jag äta upp min pasta och börja göra mig i ordning för ett kvällspass. Iväg och tjäna ihop lite pengar igen!

Lantmännen

Vad denna dag går långsamt. Är riktigt glad över en massa saker som händer nu och idag fick jag också reda på att jag ska till Lantmännen på onsdag för att få träffa de nya arbetskamraterna. Ska bli kul faktiskt och se vilka det är som hamnat där i år. Ska också lägga in en förfrågan om att jobba dag den 18:e då Liam fyller år OCH jag ska fortsätta med min tatuering. Ska bli skitkul faktiskt. Gör ingenting att jag åker iväg och gör den den dagen eftersom vi ska fira Liam till helgen sen istället. Har köpt lite ballonger och grejer tills dess och hans presenter är inköpta men inte inslagna riktigt än. Får fixa det i veckan.

Idag hade jag planerat att jag skulle städa en massa. Tyvärr har orken uteblivit och jag har hamnat i soffan mestadelen av dagen som den slashas jag är. Igår var jag faktiskt ute och plockade kantareller i skogen (ja, vart annars?!?) så idag kanske jag förtjänar att få ta igen mig lite i soffan.
Igår berättade Simon att vi kunde köpa hem kräftor någon dag. Stor grej för mig som tjatar om kräftor varje gång jag besöker butiken, ha ha. Simon tycker inte om kräftor men han får la köpa hem lite kinamat och mumsa på eller nått. Kräftorna är miiiiiina i alla fall! Ha ha...

Nu ska jag resa på mig från soffan och göra något vettigt... Eller snart... Om en liten stund.En bild på Liam nya outfit.

Kubbspel i Kumla

Är sååå törstig men orkar inte hämta vatten. Är också hungrig men det finns ingen mat här hemma just nu. Pinade i mig en halv förpackning micromat, absolut inte det godaste jag ätit. Det var torrt och smakade bläsch. Ingen sås var det till heller. Oätbart och det kommer inte köpas om.

Om en liten stund så kommer Axelina med sin son. Jag ska vara lite barnvakt medans hon går till tandläkaren. Det kommer nog gå bra. Oftast så brukar det vara lättare att ta hand om två barn än ett då de kan leka med varandra istället för att jag ska försöka komma på olika aktiviteter för Liam hela tiden, vilket kan vara svårt att komma på efter ett tag.

I helgen så var min syster från Malmö och hennes sambo på besök hos mamma. Det blev grillning och kubbspel. Trevligt. Solen valde ju att titta fram i lördags så det var perfekt för våra planer.