25 år idag. Hälften av 50.

Idag är man en tredjedel av 75 och hälften av 50. Idag fyller man 25 år!
Har ingen åldersnoja alls utan tycker det känns ganska så skönt på något sätt.
Började dagen med ett besök på vårdcentralen och sedan blev htg-maraton och Ploppglass. Mums! Denna glas är gudomligt god. Mycket bättre än vad jag först trodde när jag köpte hem förpackningen. Krämig och god. Yay.

Ikväll kommer pappa förbi och är barnvakt medans jag och S går ut och käkar. Ser ut att bli kinamat, jättegott. Annars blir det bara mysdag idag... och lite handlande både i affär och på systemet. Men nu ska jag släppa slöandet för en liten stund och damsuga och moppa golvet.

Imorgon är det maskerad och vännerna kommer!

En dag kvar av ålder 24

Nu är det bara en dag kvar och sen är det dax att fira födelsedag igen. Ett år äldre. Känns ganska så bra ändå då jag har kommit på en del fördelar med att vara 25 istället för 24. Tyvärr handlar de flesta fördelarna om att jag är i ålder med att komma in på uteställen där åldern är satt till 25 utan att känna mig osäker att de ska neka min inträde, ha ha.
Nu har jag i alla fall städat lägenheten (har bara lite kvar) och det känns skönt. Känns skönt att få bort en del saker som stog ivägen samt att få in en annan säng i sovrummet så vi får plats i sängen när vi blir 3 personer vissa nätter istället för 2.
Känns faktiskt lite som att man har blivit sambo igen. Vi har träffats varje dag nu i ett par veckor. Mys.

Dax att sätta igång tvättmaskinen. Tur att ha en i lägenheten ibland.

Flytt och städ

Nu har en helg gått och den har varit fylld av saker. I fredags åkte jag på "Bullfest" i Brickebacken tillsammans med Felix. Det var trevligt. Sen vart det utgång. Hände inte så mycket mer än vindrickande och trevliga samtal.
På lördagen blev det ganska så lugnt på dagen och på kvällen blev det lite städande och plockande.
På söndagen blev det fullt upp. Först IKEA och sedan flyttande av världens jobbigaste säng. Bar ut min gamla och körde den mot Kumla och sedan hämta en annan säng (världens jobbigaste) som vi fick bära in hos mig. Nu består mitt sovrum nästan bara av en enda stor säng, men det är ju skönt för man gör faktiskt inte så mycket annat än att sova och kika på tv där och nu har jag ännu mer utrymme för det.

Nej nu måste jag tvätta lite här hemma.
Uppdaterar någon annan dag.

Praktik

Nu har jag äntligen börjat med praktiken, så roligt. Har varit där i två dagar och trivs väldigt bra, trots att man inte alls har hunnit kommit igång än. Igår var vi ute hela dagen. Det var bouleturnering och lite annat, trevligt men oj vad trött man var när man kom hem och då var dagen inte alls slut. Det var bara att hämta hem Liam från dagis och senare på eftermiddagen kom S och hämtade oss. Vi åkte iväg och köpte lite nya skor, både till mig och Liam. Mycket nöjd. Liam sprang stolt runt i sina nya pjux med bilar på. Efteråt åkte vi till S bror i Kumla. Han fyllde år så vi firade honom. Blev tårta och bulle och en massa annat gott. Liam sprang runt som en tok och lekte med de andra barnen. På kvällen var han så trött att han somnade utan både välling och napp, jag och S slocknade i soffan båda två. Tror vi var ganska så trötta allihop.

En vecka kvar tills jag fyller år. Ska bli trevligt. Träffa lite vänner och sen kommer också släkt på besök. Måste städa lite nu i veckan. Barnledig.

Snipp snapp... nu drar jag...

Intervju

Känner inte alls att jag har ork för något idag. Sitter halvsovandes i soffan, svettas som en gnu men har fönstret öppet och korsdrag genom lägenheten... Kanske ringa vårdcentralen imorgon?
Idag har jag i alla fall varit till jc och blivit intervjuad för en forskning. Var intressant. Tog 2 timmar och man gick igenom väldigt mycket om hela ens liv kändes det som. Sen fick man rita upp "kartor" om vart man sätter sina vänner och familj osv.

Igår blidde det kumla på eftermiddagen. Mamma bjöd på en god soppa och sen tog hon med Liam ut och lekte och gungade med honom i trädgården medans jag fick ligga och slöa i soffan med en tidning i handen. Ganska så skönt ibland, speciellt när man mår som man gör.

Nu ska jag kika klart på Unga mödrar och sen måste jag plocka lite här hemma.

Boka tid

Börjar med lite glada nyheter. Liams kusin verkar ha blivit lite bättre vilket känns väldigt skönt. Hoppas bara att det fortsätter gå i den riktningen.
En annan har istället gått och blivit sämre. Ska ringa iväg till vårdcentralen och boka tid för cellprov + m och sen ska jag också boka tid för undersökning för så här ska det inte vara. Kallsvettas hela tiden och är konstant trött. Spelar ingen roll om jag får sova (som jag inte tidigare gjort på flera år men nu känns det som att jag kan sova hur mycket som helst). De senaste nätterna har jag sovit ca 8 timmar/natt och går ändå runt hela dagen som i en dvala och skulle lugnt kunna lägga mig och sova middag på det.

Idag blir det eventuellt kumla. Hade tänkt att jag skulle försöka hinna med att städa idag också men jag vet ärligt talat inte om jag orkar. Känner mig helt febrig trots att jag egentligen är ganska så sval. Jobbigt.

Hjärnhinneinflammation

Vart ska man börja? Nu är Valborg över och den har varit trevlig. Började fredagen med jordgubbs- och champangefrukost i stadsparken med lite vänner och bara hade det mysigt. Efter myset så fick Liam leka av sig i lekparken innan hans pappa kom och hämtade honom. Kvällen avslutades med att jag fick träffa en tjejkompis som bor i Stockholm och vi mötte upp en massa andra töser för utgång. Mycket trevligt. Annars har helgen varit lugn. Har mest ätit en massa och lagat en massa god mat. Trevligt.
Igår fick jag dock reda på en mindre rolig sak. Liam fick en kusin för ca 2 veckor sedan som fick åka in till sjukhus. Där upptäckte dom att han har fått hjärnhinneinflammation och blev nedsövd och fick antibiotika intranevöst. Sedan upptäckte de också att han hade fått en blödning i hjärnan. Stackars liten. Hemskt! Läget är stabilt så att så länge det är det så känns det i alla fall lite "bra". Överlever han detta vet dom dock inte än om han har fått några men. Kommande månaden ska de i alla fall få tillbringa på sjukhus. Kan bara tänka mig hur man skulle reagera om det var Liam det handlade om! Hemskt. Håller tummar och tår för att allt kommer att ordna sig till det bästa för den lille.