Jaaaaaa!

Jag fick ordning på det och det tog ca 10 sekunder. Hittade felet på en gång så nu är jag lycklig! Lika lycklig som det tidigare var störande. Jaaaa. Lycklig, lycklig. Nu ska jag surfa vidare. Men ville bara berätta att jag fått ordning på det...... som om inte NI skulle märka det själva! Ha ha.
 

Men hallå.. FAIL!

Varför är varenda inlägg understruket nu?!? Trodde det berodde på att jag skrev från telefonen. FAIL. Nej jag får försöka fixa i ordning det här någon dag. Shit vad störande. Nu kommer jag inte kunna sluta tänka på det här. Störande störande. Men har inte tid. Åh, ångest.... Störande.
 

Bröllopsinspiration

Oj. Märker att jag inte skrivit inlägg från datorn på superlång tid och ser att alla tidigare inlägg är understrukna, mycekt störande. Inget som man ser från telefonen i alla fall så jag hoppas ni haft överseende med det! Vet inte heller om det går att ordna på något sett så kommer framtida inlägg att vara understuket så vet ni att jag skrivit inlägget från telefonen.
 
Igår var jag och S till stora köpcentrummet och shoppade kläder som min gubbe ska ha på bröllopet och sen skor till våra pojkar. Blir nog superfint. Bara 6 veckor kvar nu ju!! Helt sjukt vad fort tiden går. Snart kommer vi stå där framme, han och jag. Idag kom även J hem till mig igen och vi pratade lite om bröllopet och hon gav lite åsikter om ett par saker som jag funderat på och det låter ju faktiskt bra det hon säger.
 
Nu ska jag surfa vidare på vågorna och leta mer bröllopsinspiration. Bara 6 veckor kvar nu!!
 

Jag och Kjelle

Nu kan jag äntligen stanna upp i vardagen, pausa lite och uppdatera lite om dom senaste hektiska dagarna och vad jag faktiskt har haft för mig.

I torsdags var jag som bekant till Stockholm. Detta var för att bara dagarna innan vart jag kontaktad av en tjej som undrade om inte jag ville vara statist i en film som SF håller på och producerar. Självklart vart jag genast nyfiken och efter att fått reda på att en kompis kunde ta hand om barnen så for jag iväg till Stockholm och till en Cinderellabåt som vi skulle filma på. Det var riktigt roligt, speciellt då man faktiskt kände igen skådisarna. Det var Kjell Bergqvist, Brasse Brännström och Göran Ragnerstam som stog för skådespelet. Riktigt kul! Förmodligen kommer jag synnas en del på de scener jag var med och filmade då de envist ville skicka fram mig precis vid kameran.
Kjell Bergqvist var riktigt trevlig och rolig. Han pratade och skämtade med statisterna som vilken snubbe som helt. Me love Kjelle! Filmen heter Bäst Före och kommer i vår i en biograf nära dig, ha ha.

Äntligen har vi också fått lite besked om nya efternamnet! Så vi har längtat och väntat. Tyvärr måste vi vänta lite till innan allt blir helt klart och när det är det och alla papper är i ordning måste vi skicka in ännu en hindersprövning som ska hinna gå igenom innan bröllopet. Lite nervöst för hinns inte det blir ju inte bröllopet och giftermålet godkänt. En och en halv månad kvar bara. Stress stress.
Frågade förresten Liam igår om han ville heta det nya efternamnet varav han besviket säger:
- Jag trodde jag skulle heta Darkwing duck.

Igår var även min privata frisör här och klippte mig testade sätta upp bröllopsfrisyren. Jättefint. Tror det kommer bli toppen med den nya hårfärgen och när man får fixa håret precis som det ska bli.
Har också varit hos pappas fru och lagt upp och fixat det sista med klänningen också. Vart mycket bättre. Tack så mycket för hjälpen! Ni vet att ni är bäst!

Nu ska jag skära upp lite melonmellis till barnen här och sen blir det att göra sig i ordninh till kvällens kalas.

Allt för mig för tillfället. Over and out. Love me and Kjelle.


En dag kvar

Nu är det bara en dag kvar tills det blir Stockholm för min del. Ska leta fram en massa kläder idag och boka tågbiljetter. Fick nyligen ett sms från hon som håller i allt, hon verkar supertrevlig.
Men är det någon som vet med sig att som ska till Stockholm i morgon bitti så får ni jättegärna höra av er! En dag kvar.


Vändning

Saker och ting blir inte alls som man tänkt sig. Trodde att det här skulle bli värsta veckan på länge men kom senare att bli lite bättre. Tyvärr har jag fått ge upp vissa saker men jag måste göra det för att det i framtiden ska kunna gynna mig. Torsdagen kommer bli bättre än vad jag trodde i alla fall. Ska till stockholm för lite jobb kan man säga. Ska bli väldigt spännande. Så idag färgas det håret och imorgon ska det letas kläder. Bara två dagar kvar.


Idag är en bra dag

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Först åkte jag och Erika för att hämta en klänning som jag lagt upp. Sen blev det en tur till stora shoppingcentrumet där jag hittade en massa fint. Efter det vart det att åka till pappa där vi skulle lämna av barnen och nu är jag hemma och väntar på att lite tjejer ska komma hit och umgås med mig. Idag är en härlig dag. Idag är en bra dag.


Släpp kvinnorna fria!

Idag är det onsdag men det känns ändå som om det varit en helg som gått förbi. Idag har det varit Sveriges nationaldag. Du gamla, du fria.... Dagen till ära har min faster och kusin varit på fikabesök. Mycket trevligt och massor av prat. Sen vart det kycklingsallad med min älskade familj. Dagens syskonkärlek:
Liam pussar Nemo.
- God natt! Älskar dig!
- Tack tack!
<3

Märks att Nemo börjar bli stor nu. Han förstår mer och mer och kan säga några ord i alla fall. Han kan säga mamma, pappa, hej, tack och dansa. Varför just ordet Dansa har fastnat för honom vet jag inte men lite roligt är det ändå. Skulle någon av mina söner vara homosexuell så skulle jag nog sätta pengarna på sonen som älskar Melodifestivalen och lärde sig som femte ord ordet Dansa. Älskar mina söner. Dom är bäst!

För att skriva om något annat så var jag med i Vårruset för första gången i mitt liv. För er som inte vet vad det är så är det flera tusen kvinnor som släppa fria på Örebros gator för att springa av sig sommarkänslorna under fem kilometer innan de blev infångade igen och talade till sans. Jag och min rusande kompis börjar bli gamla och behövde en kisspaus på biosalongen efter 2,5 kilometer. Nej, vi satsade inte på att komma först över mållinjen. Vi försökte mest göra det hela med stil. Vår stil.