Fringekväll

Har nyss proppat magen full med kyckling, färskpotatis och beasås och gottar mig i soffan framför ännu en repris från de desperata hemmafruarna. Ibland är livet ganska så fint faktiskt.
Igår var det Fringekväll här i Baronhills med Felix och Simon. Det var trevligt. Åt popcorn, vindruvor och drack en massa coca-cola. Fint. Idag ska lilla familjen åka till Hällabrottet och hälsa på Simons föräldrar som landat där hemma nu efter en vecka i husvagnen.

Har kommit fram till att det kommer hända en hel del saker det närmaste året. Det ska bli roligt och spännande. Men först jobb på Lantmännen. Längtar lite faktiskt.

Början på min tatuering. Fortsätter i Augusti.

 

 Lycka

Idag är jag glad. Det spritter lite i kroppen. Undrar om det är lagligt att vara så här glad?
Snart iväg och lämna papper borta vid norr och sen ska man bli bjuden på kaffe och Axelina.
Ikväll blir det en Fringekväll med Felix och vår nya "medlem" Simon. Ska bli mys.

Nu ska jag fortsätta vara glad. Känna lycka. Kan man vara så lyckosam som jag är just nu?

Nytatuerad och fin

"Ser solens strålar värma..." japps, det gör jag. Jag ser solens strålar värma men idag sitter jag inne och tar det lilla lugna. Igår for jag nämligen till Nora och tatuerade mig så idag ska jag hålla mig inne och ta hand om min nya "lilla" vän som täcker lite mer än halva armen... Är riktigt nöjd faktiskt. Blev fisktema. Den är inte klar än men om en månad lär jag kunna stoltsera med min färdiga tatuering. Men jag är nöjd över hur den ser ut än så länge, trots att det fattas massor av färg som ska in i den. Det kommer nog bli skitsnyggt när det är klart.
Min mamma och pappa har inte varit så förtjusta i stora tatueringar m.m. förut. Igår fick min mamma se min nya skapelse men hon sa faktiskt inte så mycket. Hon tyckte att den var lite för stor men annars sa hon inte så mycket mer. Verkade som om hon tyckte den var fin i alla fall. I eftermiddag ska jag till pappa och visa upp skapelsen. Där lär han nog säga lite mer negativa saker. Han är ju inte direkt herrn som älskar förändringar. Min pappa tyckte att det inte var snyggt när jag färgade håret rött så vad kommer han tycka om att jag täcker ena armen? Men jag bryr mig inte så mycket. Han får morra lite i sitt hörn och grymta på men det är min kropp och som tjugofemåring har man lärt sig att man gör vad man själv vill och tycker.

Trodde faktiskt att det skulle göra ondare än vad det gjorde också. Visst, det var inte skönt när han tatuerade armbågen och nästintill gröpte i benet på mig men ska man vara fin får man lida pin. Trodde att jag skulle få lida till kvällen då det brukar kunna bli lite sveda och värk men det kändes inte så mycket och idag känns det faktiskt ingenting alls. Inte ens min armbåde känns utan jag skulle kunna stödja mig mot den på ett bord, om det inte var så att den är insmord och jag skulle halka ner på golvet fortare än smör i niagarafallet.

Nöjd är jag i alla fall. Sonens namn fick också plats. Mycket fint. Kort på skapelsen kommer så småningom.

Vinprat i Katrinelund

Nu har sommaren kommit på allvar, och vad skönt det är! Visserligen försöker man hålla sig från solens strålar mitt på dagen men annars är det riktigt fint. Ska bara försöka införskaffa en fläkt snart så att nätterna blir lite behagligare också, men jag ska inte klaga. Jag har ju väntat många månader på att den här sommaren ska komma!

I helgen har det blivit fart och fläkt. I fredags åkte jag med lilla familjen till Katrinelunds badplats och badade ett par timmar och sedan for jag iväg till en sommarstuga i närheten där det blev lite festande. Vart dock lite segt ett tag då jag drack och var på topp innan alla ens hade kommit så att den toppen började dala ner till trötthet ca 20 min innan de andra partygästerna kom, men det var trevligt ändå. Blev lite nattdopp och vinprat. Härligt.

På lördagen for vi till Kumla och firade att pappa har fyllt 50 år. Då fick man träffa lite släktingar som man inte sett på länge och sen hade även min storasyster lämnat Malmö för helgen för att besöka lilla Kumla.

Nu ska jag fixa lite färskpotatis som jag och sonen kan äta till lunch idag. Får försöka bli bättre på uppdaternadet av bloggen, men i ärlighetens namn, vem vill sitta vid datorn när vi har fått så fint väder här?