Duschväggar och nevellgolv

Nu var det ett tag sen jag bloggade men min förklaring är att jag inte haft någon dator på ett tag men nu är jag tillbaka med en liten uppdatering innan det är dax att börja laga kvällsmat.
 
Just den här veckan känns bara jobbig och motsträvig. Mycket går emot just nu. Får hoppas att den blir bättre för än så länge är det ju bara tisdag och så mycket har redan hänt.
En sak som har hänt är att företaget som la vårat golv på bottenvåningen har äntligen hört av sig. Det var ju tur. Mindre tur var det när dom kom förbi och tittade på vad som är fel med vårat golv som knakar något katastrofalt i hallen/kök. Speciellt vid portalen mellan hall och vardagsrum. Förklaringen är att dom inte lagt nevellgolvet som det ska så nu om vi ska få det ordentligt (vilket vi vill eftersom nevellgolvet är ju en dyr sak) så måste dom riva upp hela golvet vad gäller kök och hall. Har också upptäckt en lös platta i vardagsrum så i värsta fall måste de även riva upp där. Så det blir att fixa ny matta och allt dit, vilket känns otroligt jobbigt och omständigt just nu eftersom man trodde att allt skulle vara över vid det här laget. Pust och stön. Får se om de kommer och kikar en gång till innan något blir avgjort men de verkar inte allt för nöjda med de som la golvet från första början, deras arbetskamrater alltså. Ja ja, bara att bita i det sura äpplet om man vill ha en nyrenoverad lägenhet med allt som det ska vara. Och ja, vem vill inte ha det?
 
Äntligen har duschväggarna i badrummet kommit upp nu också. Hur skönt som helst! Eftersom det måste vara specialstorlekar på väggarna och inte standard 90*90 så skulle väggarna kosta ganska så mycket mer så det har inte blivit av tidigare helt enkelt. Men nu är det klart så nu slipper man stå upp i badkaret på övervåningen och duscha. Sköööönt.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback