Fotografering

Innan chauffören stängde dörren bakom oss så öppnade han vår champangeflaska som vi tjejer tidigare slitit med. Vi hällde upp varsitt glas åt oss alla och skålade. Det tog inte lång tid innan vi var framme vid fotoplatsen som vi valt ut. Ännu en gång var jag lättad över det fina vädret som vi hade eftersom det hade varit lite mer problematiskt om det hade regnat vid vår utomhusfotograferingen, men vi hade lite back up planer om det hade varit så. Men nu var det i alla fall fint väder, lagom varmt och barnen hade också anlänt till platsen tillsammans med farmor. Nemo hade inte sovit än och hade börjat bli trött men han var ändå på gott humör, kunde inte vara stoltare.
Vi gjorde oss i ordning för fotografering och började med barnen eftersom dom var otåligast. Liam gjorde allt som fotografen sa till honom och agerade verkligen modell!
 
 
 
Fotografen sa att han tyckte att det var roligt att ta kort på honom just för att han lyssnade så mycket också, och så är det ju självklart världens finaste motiv, ha ha. Nemo var som sagt trött men han skrattade och höll igång ändå under fotograferingen. Han gav väll allt han kunde för att sedan kunna åka tillbaka till festplatsen, lägga sig i vagnen och somna gott på två röda.
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter att barnen fotograferats så var det dax för hela följet att bli med på kort och även för mig och Simon att ta våra enskilda kort. Det kändes väldigt avslappnat och vi tog inte bara kort där vi stog rakt upp och ner utan vi tog lite roligare, avslappnade kort och det kändes som att alla tyckte att det var skönt att det inte hela tiden behövde vara så allvarligt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(Denna bild tog vi till vårat tackkort.)
 
 
 
 
 
Efter fotograferingen så tog vi limousinen tillbaka till vigsel- och festplatsen. Dessa platser var på samma ställe vilket var smidigt och bra för alla parter. När vi kom fram så hade alla fått små snittar och bål medan vi var borta och nu var det tid för en gemensam skål med alla så det serverades mousserande till alla parter. Hade ordnat med både alkoholfri och vanligt mousserande så det fanns något bubbligt för alla att skåla med.
Vår toast madame Maria höll ett litet kort tal och höjde glaset för oss och alla föll in i en gemensam skål.
Efter detta hade vi bestämt att vi ville försöka få med alla på bild så vi ställde upp oss utanför festlokalen och vår fotograf backade långt ut på gärdet för att få med alla. Till och med Nemo som låg och sov i vagnen fick vara med på ett litet hörn. Han syntes inte så mycket men vi vet att han var med i alla fall och det kändes bra.
 
 
 
 
Efter att fotot togs så fick alla mingla lite. Vi hade tre par som väntade barn inom väldig snar framtid alla tre och det ena paret kom fram till oss direkt och berättade att hon hade fått värkar så de var tvugna att åka. Väldigt förstårligt men det var roligt att de orkade vara med så länge som de var!
Efter att dom åkt fortsatte vi med kramar och mingel och en del fyllde på sitt glas med det goda mousserande.
 
 
 
Vår grillmästare Niklas gick tillbaka till grillarna och fortsatte med maten. Han hade i uppdrag och grilla allt som skulle grillas och vår servitris för kvällen gick in och började plocka fram maten och allt som skulle ordnas.
 
 

 
... Fortsättning följer...

Kommentarer
Postat av: Rebecca - Mamma till Tove

Jag gillar ljuset i bilden där ni står utanför huset och man ser solen skina på din klänning.

Svar: Jo det är fint :)
Bella


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback