Biggest loser och kebabrulle

Idag har vi fått hem paketet från Libero! Det var ett helt ok paket med blöjor, våtservetter, bebismössa, leksak och lite annat smått och gott. Här fick vi inte det på förlossningen som man kan få på vissa sjukhus utan jag skickade ett mejl om det efter att Nemo föddes och det gick på bara några dagar och sen så stod det utanför dörren här hemma. Perfekt!

Felix har varit här på besök idag också. Alltid lika trevligt när hon kommer på besök! Tyvärr har Aleks fått bältros, stackaren, så att han får komma och besöka oss nästa vecka då han blivit frisk igen.

Har blivit ett besök på bvc idag med Nemo också. Det har ändrats lite sen han föddes. Helst sjukt vart fort de små bebisarna växer! Nu väger han 3310 g och är 50,5 cm lång.
Nemo har haft lite röd och irriterad rumpa sen han föddes och det har inte blivit bättre. Varje blöjbyte är lite skrik och panik och nu så frågade jag bvc vad vi kan göra åt det. Hon kikade så att det inte var svamp först och sen så fick vi tips om en salva som vi nu ska testa och förhoppningsvis blir det bättre med det!

Har idag kikat på "Biggest loser" så nu har vi beställt hem pizza och kebabrulle... Vet inte om det är det som är tanken med programmet (att man ska bli sugen på fetmat) men det är så det funkar för oss. När orken är utebliven också så är det ännu lättare att gå in på onlinepizza.se och klicka hem vad man vill ha.
Nu kommer den nog så nu blir det mat! Ha en fortsatt trevlig kväll!



Kommentarer
Postat av: Magdalena

Inotyolsalva är bäst mot röda rumpor!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback