Krupp

Den här helgen och dessa lediga dagar är nu förbi och det har inte varit helt i hälsans tecken. Vi fick åka in en av dagarna till akuten med Nemo för han hade krupp (något som så små barn inte ska få). Så deras farmor kom hit klockan fem på morgonen och hämtade Liam och sen åkte vi till akuten. Där tog de temp, vägde och gjorde en massa annat innan han först fick andas in medicin och sen fick han kortison som skulle räcka i några dagar. Idag är Nemo fortfarande hes och så men annars mår han bättre *peppar peppar*.

Annars i helgen så har vi mest varit ute och njutit av den härliga solen och sommarvärmen som kommit till Sverige. Vår lilla familj var också en dag ute efter någon bra lekplats att spendera ett par timmar på vilket resulterade i att vi hittade den perfekta lekplatsen som vi bestämt oss för att besöka många fler gånger.

Nu ska jag nog sjunka ner i soffan här hemma och ta hand om Nemo som inte alls verkar vara på humör. Han har börjat få lite dåligt kvällshumör men vi är nöjda ändå för han sover riktigt bra på nätterna istället. I går somnade han runt kl 23 och sov sen till 8.40 imorse. Lyx för smånbarnsföräldrar? Yes!














Kommentarer
Postat av: Sophie

Stackars Nemo. Lite lustigt men vi upplevde Sebastians första kruppanfall i helgen också. Blev ambulansförd för vår del då vi inte visste vad det var. Läskigt men nu vet vi vad det är om det skulle hända igen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback