Det blir aldrig som man tänkt sig

Midsommarhelgen har inte alls varit våran helg. Det började i och för sig ganska så bra med midsommarfirandet då vi åkte iväg och kikade på en midsommarstång och lite finklätt folk. Det tråkiga var att vi missade "Små grodorna" vilket Liam ville vara med på, men det fick han ta igen sen. För senare så åkte vi vidare till några släktingar och åt lite mat, fikade och sen gick vi till midsommarstången för att dansa där. En av de första låtarna de sjäng var "Små grodorna" så Liam var överlycklig, tyvärr öppnade sig himlen strax efter detta så vi fick springa allt vad vi hade till bilen eftersom vi också hade glömt regnskydd till barnvagnen. Så vi hoppade in i bilen och snart efter det vart vädret lite bättre (så som det alltid brukar vara när man sätter sig i skydd va?).

Efter detta åkte vi snart hemåt och där började allt skit. Grannarna under oss såg att vi kom bärandes på två sovande barn men ändå bestämde dom sig för att ha fest och dra upp ljudet och basen på max och sedan stå och dunka någonting i taket (vårat golv) enbart för att störa oss, detta för att dom fick böta en gång när störningsjouren kom ut pga oss. Så barnen var rädda och inte kunde sova och vi var förbannade. Sedan (efter ett telefonsamtal en av dom gjorde som vi råkade höra) upptäckte vi också att våra grannar inte riktigt är som dom ska vara och vi känner inte riktigt att det känns bra för oss att vara kvar här.
Där slutade inte allt utan vi ringde ju störningsjouren men dom kom inte ut förrän grannarna skulle på krogen. Då vart det lugnt en stund. Sen kom de såklart hem klockan halv fyra igen för att ha efterfest. Då väckte de Liam så han fick lägga sig mellan oss i vår säng och där låg han rädd i i alla fall en halvtimme innan jag lyckades få honom att somna om igen. Fy fan för dessa idioter rent utsagt!

Dagen efter började det bra när vi skulle åka med att först upptäcka att grannarna har spritt en massa pantflaskar utanför porten och sedan att vi hade fått böter för att Simon hade glömt att lägga upp parkeringslappen.
Sen for vi iväg och var borta hela dagen. Vi blev erbjudna att sova hos pappa en natt men bestämde oss för att först åka och titta om grannarna hade fest den kvällen med och hade de inte det skulle vi sova hos pappa. Som tur var så hade dom inte det och kvällen/natten vart lugn.
Dagen efter kom vi ut till bilen och upptäckte ännu en parkeringsbot för att Simon glömt lägga upp parkeringslappen. Fan, fan. Nu har vi i alla fall satt dubbelhäftande tejp så nu kan vi inte glömma lappen!

Nu har vi blivit erbjudna att få ta ett rum hos Simons bror, mamma och pappa. Skulle vara hur skönt som helst att få bo där tills det är dax att flytta (ca en månad) eftersom grannarna inte verkar riktigt kloka men tyvärr är Simons bror kattallergiker så vi kan inte ta med oss katterna. Får se vad som händer nu. Hade varit skönt att hitta kattvakt tills vi flyttar så att vi kan få komma härifrån snart. Mest för barnens skull. Så är det någon som känner för att ställa upp där ute så säg gärna till!

Nu ska jag försöka äta lite medan Nemo fortfarande sover. Liam är iväg till dagis, sista veckan nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback