Pinsamma föräldrar

De flesta av oss har nog några minnen från den tiden, den tiden då våra föräldrar var enbart pinsamma. Dom trodde säkert att dom gjorde helt rätt medan en annan helst ville sjunka genom jorden. Detta är nog något som de flesta barn är med om, förr eller senare. Jag och Simon är duktiga på att dra detta till sin gräns och började banan som pinsamma föräldrar redan innan Liam ens har hunnit ut från förlossningen. Inte ens till bb får han komma innan vi börjar skämma ut honom, stackaren. Vi tycker dock att det hela (nu i efterhand) var väldigt roligt och det är ju ändå något som man kan berätta om när Liam blir större, men frågan är om Liam kommer tycka att det är lika roligt som oss. Så här var det...
Liam hade kommit till världen och var väll inte ens en timme gammal när det var dax för mätning och vägning. Simon stod som en stolt far och filmade hela förloppet. Allt skulle filmas, utom när det var dax för Liam att få sin första tempen tagning och detta tas så klart i rumpan. Detta ville vi inte ha med på film för det kändes lite taskigt mot Liam att föreviga det på film. Kameran las bort och då kommer Simon på att vi skulle ju ta lite kort som vi kunde skicka till familj och vänner. Detta gjordes och vi valde ut ett av de fina korten som togs och skickade runt till alla möjliga som vi hade lovat att vi skulle höra av oss till med bild så snart vi kunde. Vi var lyckliga. Fick en massa sms tillbaka om att han var jättesöt osv. Senare tog vi fler bilder som vi sickade vidare till ännu fler vänner. Lite senare började vi titta på kortet vi skickat vidare och upptäckte att vi redan hade gjort en stor miss och nu hade "alla" denna bild.
Även mormor fick denna bild och tyckte han var jättefin och dagen efter visades bilden upp för alla på jobbet. Det var då som någon upptäckte samma misstag som vi också hade upptäckt, vad hade han i rumpan egentligen?!
Ja, självklart då Simon la ifrån sig filmkameran så tog han upp mobilen och tryckte av en bild på när Liam får tempen i rumpan och denna bild har vi nu skickat runt till släkt och vänner, den första bilden av vår underbara son.
Jag har en känsla av att Liam inte kommer tycka att det är lika roligt som oss när han i framtiden får reda på att första bilden som alla fick se av honom är när han får tempen i rumpan. Pinsamma föräldrar helt enkelt! Själva så tänker vi hur lockande det skulle vara att ta just denna bild och sätta upp på plakatet när vi står och väntar på att Liam ska springa ut med sina klasskamrater i studenttider. Sjung om studentens lyckliga dar...



- Pinsamma ni är!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Haha, så roligt! Men han kommer säkert inte tycka det är lika kul, iaf inte i tonåren, men när han är vuxen kanske. :D

Kram Hanna

Postat av: Denise - Mamma till Kevin

Hahahahaha, misstag sker så lätt.

Tur att det inte var en värre bild! ;)



Han kommer nog uppskatta erat "misstag" när han blir större och kunna skratta åt det.



Sötnosen :)

2011-01-13 @ 21:39:31
URL: http://blogg.mama.nu/kevinsmamma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback