En riktig cykel

Nu har det gått några dagar sen jag skrev men jag kanske blir förlåten eftersom det ändå har varit påsk.
Påsken här har firats med att äta laga mat och äta tillsammans med några av Simons bröder och partners. Det var väldigt trevligt. Åt en massa och spelade sedan kubb. En härlig och lugn dag blev det.

Annars under de här lediga dagarna har vi köpt en cykel till Liam. Det känns som om det är första cykeln man köpt till honom trots att han haft trehjulingar innan. Nu har vi köpt en riktig cykel. Hittade en fin på blocket som tanken var att vi skulle köpa stödhjul till men fick några stödhjul som hade blivit över efter Liams kusin. Han hade nämligen också fått en cykel nyligen men innan dom hann sätta på stödhjulen så fick han testa att sitta på cykeln och helt plötsligt cyklade han iväg utan stöd och allt så då var det ingen mening att sätta på stödhjulen.
Liam är lite rolig. Funderar lite på vad dom vi köpte cykeln tänkte. Vi tog cykeln och sen fick Liam sätta sig på cykeln och åka på den (med hjälp av pappa) till bilen. När vi kommer fram till bilen sträcker Liam upp händerna i luften, hoppar och skriker av lycka "Den funkar, den funka!". Sötnosen. Efteråt åkte vi till Liams farmor och satte på stödhjulen och sen fick han prova cykeln. Hade dock inte med oss någon hjälm då men dagen efter fick han cykla igen och då var vi bra föräldrar och satte på hjälm på huvudet (där av bilden där han sitter på cykeln utan hjälm).




Det känns verkligen att det har varit vår. Solen har ju strålat hela helgen och det har varit riktigt skönt ute. Man har inte behövt klä på sig hundra lager med kläder men samtidigt har det varit lite svårt att klä på barnen då man inte riktigt vet hur mycket de behöver ha på sig. Liam är en sak men Nemo är jättesvår att klä, men det blev nog bra till slut.
Tog en fin bild på Nemo när vi satt i bilen på vägen hem från Liams första provtur med cykeln.





Kommentarer
Postat av: Sophie

Haha söt "Den funka" :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback