Hunger

Vad hungrig jag är!! Kylskåpet gapar tomt från mat, vi har inte haft något tillfälle att storhandla mat än. Blev att beställa hem en kebabrulle från onlinepizza.se så nu är det den jag väntar på.
Idag har vi varit iväg till ögonmottagningen med Liam. Det gick ganska så bra och Liam var på bra humör. Det är ju svårt att veta om han ser dåligt osv då Liam är så liten så att dom inte kunde få något utlåtande om han såg ett hjärta, en fyrkant osv men dom trodde inte det. Dom trodde det var en infektion eller något eksem han hade fått på ögat så att nu har vi fått ytterligare en ögonsalva vi ska använda och om en vecka blir det återbesök igen. Hoppas det hjälper den här gången! Då har det gått 3 veckor som vi har bråkat med Liam om ögonsalver och ögonkontroller.
Känns bra också att dom på ögonmottagningen sa att ögonfluss alltid rinner eller varar eller något och dom på vårdcentralen sa att det inte alls behövde göra det. Känns som att man litar mer på ögonmottagningen i det fallet.

Julbaket igår blev helt ok faktiskt. Gjorde några kokosbitar bland annat som var jättegoda. Smakade lite som Co-co, smälter lite i munnen. Ska försöka hinna med en till omgång av jordnötsbräck och ytterligare en omgång av kokosbitarna och sen ska det också göras tryfflar och ischoklad innan julafton är här. Funderar på om man ska göra vit ischoklad för omväxlingsskull.

Nej nu ska jag ta hand om Bamse och Vargen. De är lite överallt och ingenstans just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback