En bra dag idag

Jag vet inte varför, men idag känns det faktiskt som en ganska så bra dag. Helgen har varit trevlig med kinamat och bio. I söndags åkte vi till pappa för att fira han och Marias födelsedag och igår träffade vi dom igen för att dom skulle köpa en sängstomme till oss. Skitsnygg, svartbrun sådan. Liam fick med sig en krokodil också. Hemma lagade jag till kotlett, revbensspjäll, hemagjorda klyftpotäter och morötter till hela gänget. Bra dag för alla tror jag.

Veckan känns fullspäckad. Idag ska vi åka och fira Simons lillebror som fyller 21 år. Grattis Daniel! Imorgon är det visning på ett hus och på torsdag är det babysim och matlagningskursen. Till helgen ska vi förmodligen hämta den lilla ulltussen Smilla som ska bo hos oss. Mystjejen. Ska bli trevligt.

Någon som har något bra tips om hur man gör rent en ugn på bästa sätt? Funkar inte alls med såpa och vatten och värma upp ugnen som Rent hus påstår. Förmodligen har väll vi käkat något med mirakelfett som aldrig vill försvinna... hm... Om det fastnar så i ugnen vill man väll inte veta hur det ser ut inne i kroppen på en själv?



Smilla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback