Han bara växer och växer...

Kan inte tiden gå lite långsammare? Man hinner knappt få på honom bodyn innan han börjar skolan ju. Det är så det känns i alla fall. Liam har nu blivit 3 veckor gammal. Han har vuxit ett par centimeter på längden och gått upp några hundra gram. Men han är underbar. Är så härligt att bara få vara hemma om dagarna och få vara mamma. Man skulle kunna sitta och titta på honom hela dagarna. Tyvärr blir man ganska så hungrig utav det men det är ju en småsak, ha ha.

Nu slutar Simon på jobbet. När han kommer hem ska jag ta en kisspromenad med Älva och sen ska vi iväg till Game och köpa ett spel. Skönt att komma utanför dörren lite. Har ju inte direkt varit väder för så mycket idag. Var iväg till barnmorskan förut idag, det enda som vi har gjort. Där så fick Liam vägas och mätas. Han hade växt en hel massa, men tyvärr så skrev hon inte ner det i den gröna boken så jag kan inte återge det här. Ska ringa till henne imorgon och fråga för nu ska vi inte dit förrän om 2 veckor och då är det läkarundersökning som gäller.

Har tagit lite kort på knodden idag. Tänkte att jag sätter in några här så att ni kan få se några av hans grimaser som han lyckades med för en timme sen. Han är så otroligt söt när han ler. Påminner mig om en gullig kommentar som sambon sa när Liam bara var några dagar gammal: "Det är så konstigt. Man blir så glad när han ler.... och då kan han inte ens le än!"



              

(fler bilder på trollungen hittar ni på bellasoderek.bilddagboken.se)

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Vilken söting.

Postat av: Mariana

Vad söt han är =)

Hoppas allt är bra med dig, kramar!

2008-09-08 @ 22:57:58
URL: http://mischa85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback