Världens mest överskattade artist

Vet att det här inte har ett dugg med graviditet att göra, men bara måste skriva. Har kommit fram till en sak idag när jag ögnade igenom en purfärsk tidning av Aftonbladet. Sveriges mest överskattade artist är Carola! Hon får alltid stora rubriker när hon är med i melodifestivalen lr dyl, och denna gång hade hon utsett sig själv till vinnare av Eurovisionbaletten eftersom "Sveriges befolkning bara ääääälskar henne. Och vem kan vara bättre än jesus barn Carola?". Huha. Det är bara komiskt att hon föst hamnade i andra chansen, utsåg sig till vinnare igen och sa att "andra chansen kunde de lika gärna hoppa över så att hon kunde få komma till Globen på en gång" och sen inte gå vidare till Globen. Sen rubrikerna efter att hon fick reda på att hon inte var så superduper älskad av svenska folket så blev hon förkrossad och sa att hennes karriär nu är över. Sjukt, hysteriskt roligt av henne att säga så. Alla vet ju att hon aldrig kommer sluta som artist (hur mycket vi än hoppas!) och att hennes bullshit om att göra detta enbart är för att alla ska tycka väldigt synd om den stackars botoxade kvinnan som fortfarande tror att hon är nitton år. Shit, den stackars kvinnan är ju yngre än vad jag är!! Ha ha. Skrattretande minst sagt. Någon som tror att Carancola eller vad alla de andra banden nu hette som inte gick vidare kommer sluta deras karriärer bara för att de inte vann en talangtävling (ursäkta, men det är i stort sätt vad melodifestivalen är. Antingen vinner du för att du kan sjunga, kan dansa eller har stora tuttar som du gärna delar med dig av, så är det bara). Visst finns det andra artister som ligger och slickar Carola i röven för att kunna hamna på första plats på listan över överskattade artister, men det är något visst med den här tanten.
  1. Enligt henne är hon otroligt kristen, men går ändå runt och smuttar på nattvardsvinet dygnet runt och har botox så att musklerna runt ögonen snart kommer att ge sig så att ögonen kommer ploppa ut.
  2. Hon är 50 år (eller hur vad det nu?) men klär sig ändå i kortkort och visar trosorna för hela världen så snart hon får chansen. Vad skulle jesus säga?
  3. Varför väljer hon alla dessa pastorer till partner, som sedan visar sig ligga med en den ena en den andra. Har hon inte lärt sig något efter Knutby?
  4. Hon spiller ingen tid till att berätta hur folkkär hon är, men ärligt talat så kan jag inte ens säga En person som tycker om den här människan. Inte ens min gamle mormor eller morfar, eller Simons kristna föräldrar tycker speciellt bra om henne.
  5. Kan man verkligen lita på en tant som kastar blomkrukor på sina fans?
  6. Är det bara jag eller är inte dessa julskivor från Betlehem som hon envisas med att ge ut varje år egentligen inte samma skiva fast med lite olika skivomslag?

Jag får be om ursäkt sedan om någon tar illa vid sig, men detta är något som man inte kan undgå. Min åsikt är att Sveriges mest överskattade artist är Carola, och är någon av annan åsikt så får ni gärna berätta, är alltid roligt med lite åsikter.


Kommentarer
Postat av: C

hmm håller med om carola... gillar henne inte...

har inte så mkt mer att säga att jga INTE gillar carola... vill inte ens prata om henne.....



aja kram på dig!!!

2009-01-10 @ 13:58:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback